Aktywne Wpisy
mpetrumnigrum +217
#heheszki
CO SPRAWIA że robiąc to jako bogaty masz klasę a gdy robisz to samo jako biedny sięgnołeś dna?
Ja zacznę:
1. Gdy twoimi dziećmi opiekują się obcy ludzie.
2. Mieszkasz w starym domu.
3.
4.
CO SPRAWIA że robiąc to jako bogaty masz klasę a gdy robisz to samo jako biedny sięgnołeś dna?
Ja zacznę:
1. Gdy twoimi dziećmi opiekują się obcy ludzie.
2. Mieszkasz w starym domu.
3.
4.

janek_kombajnista +172
Jestem tak stary, że pamiętam jak ludzie próbowali oszukiwać budki telefoniczne naklejając na pasek magnetyczny karty telefonicznej kawałek taśmy magnetofonowej z discopolo albo zamalowując pasek lakierem do paznokci.
A w szkołach prawdziwi hackerzy od telekart skupowali karty od 1zl żeby je nagrywać impulsami bardziej zaawansowanym sprzętem.
#gimbynieznajo
A w szkołach prawdziwi hackerzy od telekart skupowali karty od 1zl żeby je nagrywać impulsami bardziej zaawansowanym sprzętem.
#gimbynieznajo
źródło: KARTA-TELEFONICZNA-TP-S-A-NR-204-KOMERTEL-II-Operator-TP
Pobierz

Z młodych lat nie został mi ani jeden przyjaciel, w dorosłym wieku wszystkich (około naprawdę 6 bliskich, co mi pomogą w każdej sytuacji i mogę na nich liczyć) poznałem właśnie na siłowni przez 12 lat trenowania.
W związku też 38 urodzinami rozpoczynam przygotowania do startów trójbojowych mastersach za 1,5-2 roku :)
Best day ever
#chwalesie #mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #fullborsukworkout
źródło: 2026-07-09 19.21.47
Pobierz@Kasahara: to chyba nigdy nie zlowiłeś suma na spinning
Eh też chciałabym umieć poznawać ludzi, na siłowni za słaby na to jestem
źródło: images2
PobierzKiedy uświadamiasz sobie że kasahara jest tylko dwa lata starszy od ciebie:
źródło: 1000041531
Pobierz@przegro_pisarz: jak tylko zobaczyłem, że napisałeś komentarz, to od razu wiedziałem, że napiszesz coś w stylu "ja też bym chciał" XD