Aktywne Wpisy
Trao +410
juz wiem kto dostanie order cwela roku xD
#pracbaza #januszex #praca #patologiazewsi #patologiazmiasta #kolchoz
#pracbaza #januszex #praca #patologiazewsi #patologiazmiasta #kolchoz
źródło: 3518
Pobierz
pepepanpatryk +132
Dziękuję Pan Unia Europejska za zarżnięcie europejskiego przemysłu tylko po to, żebym i tak kupił made in china, bo w EU tych produktów nikt nie produkuje, ale przynajmniej kupię z marżą 150% od importera, to na pewno rozwinie ponownie przemysł, na pewno, prawda? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#aliexpress #zakupyzchin #uniaeuropejska
#aliexpress #zakupyzchin #uniaeuropejska
źródło: image
Pobierz

![[Afera]Fundusze wchodzą w medycynę! Akcja prywatyzacja!](https://wykop.pl/cdn/c3397993/853c05e2504da0bbece7f022deac31e29385ebfb8a274cd00f8bbacdc9cf8291,q80.jpg)

Różnica jest taka, że wysokofunkcjonujący ma lepsze zdrowie. Ogólnie wszystko się sprowadza do zdrowia - nie ma że ktoś lepszy, zardniejszy, bardziej pracowity - jakbyś miał gen skłonności do nałogów to też byś leżał zaszczany w parku. A jak byś miał gen depresyjny to byś wisiał na sznurze w lesie.
Zawsze mnie bawi że ktoś uważa, że ma na coś wpływ w swoim życiu 😅
z fartem
Na to jest kilka teorii. Chyba głównie za sprawą gdy człowiek młody i jeszcze słabe geny nie dały o sobie znać wtedy z naiwności albo nadzieii, że będzie ok i słabi się rozmnażają. Zresztą jak kobietom się na opowiada bajek że będzie wspaniałe to się na to nabierają te naiwne.
@Lujdziarski: Jak chcesz spłycać temat do takich prymitywów, to po co w ogóle chcesz o tym rozmawiać?
Nie masz żadnej nadziei czegokolwiek się dowiedzieć, zrozumieć, poznać.
Po co w ogóle głos zabierać? Żeby usłyszeć jak ktoś ci przytakuje?
Nie obrażam, tylko pytam, bo jestem ciekawski z natury.
Całe mnóstwo. A co? Oferujesz pomoc?
@ZielonaOna: ma się, gdyby było jak mówisz, można byłoby leżeć całe życie na podłodze w 1 miejscu. Zycie tak nie działa.
a życie HFA też w dużej części kręci się wokół procentów ale ludzie wokół tego nie wiedzą, najczęściej prowadzi normalne życie, ma normalną pracę, uprawia sport, ma hobby
Bo słaby samiec może oszukiwać kobiete i nawciskać jej bajerów. Czego nie rozumiesz? A jak na tyle upośledzony że wsadzić w babe nie umie to tym bardziej dobrze że się nie rozmnoży.
Poza tym nie bierzesz pod uwagę że kobiety też są upośledzone i się rozmnażają.