Aktywne Wpisy
dowujawafla +224
Vladimis +78
K---a jak żyć w tym kraju.
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
#mistrzsuchejprostej #mistrzowiesuchejprostej #polskiedrogi #patologia #drogi #motoryzacja #szybkoalebezpiecznie #autostrady
@Jaromiszcz: zakłada, że jedziesz 140km/h, +/- te 20km w jedną czy w drugą stronę (co i tak jest olbrzymim marginesem). Właśnie przez takich jak ty są wypadki bo wypadki biorą się z tak ogromnych
Dlaczego?
Bo z p--------i ludźmi nie ma po co wchodzić w dyskusję. Zwłaszcza, jak takiemu kretynowi odbije i zacznie o---------ć jakiś
@sanderus: niestety mentalność króla szos nie dla plebsu jadącego 120 km/h, królowie jadą 160-200 i trzeba im ustępować :/ Mam nadzieje że kiedyś policja się za nich zabierze (╯°□°)╯︵ ┻━┻
@tygrysekk: królowie? Ja poniżej 200 na
@Jaromiszcz: To jest wlasnie zasada ograniczonegoz zaufania Jaro-miszczu xD Może jednak sięgnij po kodeks i sobie przypomnij co nieco.
@KierownikW10: naprawdę? a jak nie zniknie to mam wysyłać reklamacje do ciebie?
pewnie masz nalebkie na zderzaku - "pokaż c---i dam ci ciastko" ? albo jeszcze inne mądrości ?
@harnasiek: idiota spotkał frustrata
Tak czytam takich inteligentow jak @xstempolx: czy @Palec_Ginekologa: to wiem, ze do autostrad to to społeczeństwo jeszcze nie dojrzało. Urażona duma ważniejsza niż bezpieczeństwo.