Aktywne Wpisy

Bez sensu zupełnie korci mnie żeby wrzucić swoje dojce na mirko. Powstrzymajcie mnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Umeraczyk +19
Przypominam o tej krindżowej akcji przez którą straciłeś miłość życia
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: temp_file6492181391342437434
Pobierzbzdura, NFZ nigdy nie było odpowiednio dofinansowane, jesteśmy od samego naszego wejścia do UE niemalże na szarym końcu wydatków na służbę zdrowia, reformy mogą być potrzebne ale jak najbardziej główny problem to notoryczne niedofinansowanie. Powtarzasz propagandę kapitału, który chcę służbę zdrowia w jak największym stopniu sprywatyzować.
źródło: General_government_total_expenditure_on_health%2C_2022_%28%25_of_GDP%29
PobierzErgo składka do likwidacji. NFZ powinien być finansowany z ogólnego budżetu a budżet z ogólnych podatków a nie jakiś chorych tworów zaciemniając obraz takich jak składka zdrowotna.
Obrona tego podatku zwanego składka zdrowotna to jak przekonywanie, ze Trump to człowiek wartości rodzinnych
1. Jeśli największym problemem jest, że to się nazywa "składka", to wystarczy zmienić nazwę.
2. Nie, nie widze.
Nie widze powodów aby Pan menel po którego podjedzie ambulans co weekend na SOR zrobią mu komplet badań i zostawi finalnie po jednym weekendzie skarb państwa czyli nas z długiem -15,000zł miał takie ubezpieczenie za darmo.
Będąc uczciwym i nie będąc wiesniakiem który zazdrości innym pieniędzy nie widzę kompletnie powiązania między kosztami na swoje ubezpieczenie
1. Fajna pasywna agresja.
2. Jednak zaufam Adamowi Smithowi:
Masz problem o złe wnioski i analizy, a sam napisałeś coś takiego.
NIKT nie lubi jak menele są w szpitalach
źródło: temp_file4658177116008947984
Pobierz@zeszyt-w-kratke: szczególnie że jej część (o ile dobrze pamiętam) bardzo długo była odpisywana od podatku dochodowego. Ciekawe ile urzędników pracowało nad przeliczaniem tego odpisywania. Pewnie mniej niż teraz pracuje nad kontrolowaniem czy mały przedsiębiorca opłacił składkę od sprzedaży środka trwałego xD