Jak jakiś dzban na ekspresówce/autostradzie dojeżdzą mi do zderzaka jak jadę zgodnie z przepisami (czyt. wyprzedzam) to, jako że mam stary samochód, psikam sobie spryskiwaczem i jednocześnie oblewam mu przednią szybę. Raz przetrze wycieraczkami to pyk drugi raz. I tak do usranej śmierci lub aż nie oddali na bezpieczną odległość. Mam w bagażniku 3 butle spryskiwacza z biedronki więc mogę spokojnie pojechać od siebie z Pomorza w góry i z powrotem.
@sanderus: nic dziwnego że Ci dojeżdżają do zderzaka ajak jedziesz na autostradzie 110/120 xD do tego w tym kraju jak nie dojedziesz komuś pod dupe to Ci nie zjedzie za c---a z lewego i będzie tak jechał i jechał ehh szkoda gadać.
o tego w tym kraju jak nie dojedziesz komuś pod dupe to Ci nie zjedzie za c---a z lewego i
@sanderus: niestety mentalność króla szos nie dla plebsu jadącego 120 km/h, królowie jadą 160-200 i trzeba im ustępować :/ Mam nadzieje że kiedyś policja się za nich zabierze (╯°□°)╯︵┻━┻
@sanderus: lata temu miałem golfa 3 i ktoś pod blokiem urwał mi wycieraczkę w tylnej klapie. Przy okazji tak wygiął ten wichajster do mocowania ramienia że mogłem samochodom za mną pryskać prosto w szybę. Polecam :D
@Jaromiszcz: dlatego właśnie zawsze jak wyprzedzam z przepisową prędkością na autostradzie i jakiś handlowiec w białej fabii albo byznesmen w BMW siedzi mi na zderzaku bo "mu się spieszy" zwalniam do 120 ( ͡°͜ʖ͡°)
@sanderus nie ale jak widzisz ze ktoś na lewym z--------a to albo nie wyjeżdżaj poczekaj albo przyspiesz albo zjedz na chwilę po prostu po ludzku żeby kogoś nie blokować.
@sanderus: myślałem, żeby zrobić taki ficzer u siebie. Dodatkowy spryskiwacz gdzieś na zderzaku, pod osobną pompką i wycelowany prosto w tyl. To co tam wleje, to już słodka tajemnica ʕ•ᴥ•ʔ
#mistrzsuchejprostej #mistrzowiesuchejprostej #polskiedrogi #patologia #drogi #motoryzacja #szybkoalebezpiecznie #autostrady
źródło: comment_1600332317c3vJdNNU9WGGeSb4pguhsP.jpg
Pobierzhttp://www.mojasportage.pl/viewtopic.php?t=4311
@sanderus: niestety mentalność króla szos nie dla plebsu jadącego 120 km/h, królowie jadą 160-200 i trzeba im ustępować :/ Mam nadzieje że kiedyś policja się za nich zabierze (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Komentarz usunięty przez moderatora
Polecam :D