Aktywne Wpisy
mam_spanko +150
Konfederosyjskie działania przynoszą ogromne plony.
W Polsce wcale nie ma ksenofobii i nastrojów antyukraińskich... Każdy pretekst do walnięcia w Ukraińca jak widać jest dobry.
Ciąg przyczynowo skutkowy, to nie jest najmocniejsza storna Polaków.
Zamiast grzmieć na rząd, na system i na znieczulice w społeczeństwie, to trzeba wylewać swoje frustrację na inny kraj.
Tyle że ci Ukraińcy na prawdę tutaj pracują i próbują się asymilować. Cieszmy się że mamy takich migrantów, a nie bajzel jak na zachodzie.
W Polsce wcale nie ma ksenofobii i nastrojów antyukraińskich... Każdy pretekst do walnięcia w Ukraińca jak widać jest dobry.
Ciąg przyczynowo skutkowy, to nie jest najmocniejsza storna Polaków.
Zamiast grzmieć na rząd, na system i na znieczulice w społeczeństwie, to trzeba wylewać swoje frustrację na inny kraj.
Tyle że ci Ukraińcy na prawdę tutaj pracują i próbują się asymilować. Cieszmy się że mamy takich migrantów, a nie bajzel jak na zachodzie.
greenscreen +143
#mistrzsuchejprostej #mistrzowiesuchejprostej #polskiedrogi #patologia #drogi #motoryzacja #szybkoalebezpiecznie #autostrady
Komentarz usunięty przez moderatora
@Jaromiszcz: Uśmieszkiem zwycięzcy wyścigu spod świateł insynuujesz, że nie umiem czytać, a tymczasem co napisałem w swoim pierwszym komentarzu, do którego byłeś uprzejmy się zesrać?
@Annoubis25: wtedy się jedzie ultra przepisowo. To, że jest ograniczenie do 50 nie znaczy, że nie możesz jechać 40 np. Oczywiście puszczasz też każdego pieszego i zatrzymujesz się na każdej strzałce warunkowej. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Jaromiszcz: w tym momencie jakakolwiek dyskusja z tobą traci sens.
@Jaromiszcz: no i właśnie się zesrałeś
@Jaromiszcz: o #!$%@?.
Ziom, to tylko i wyłącznie twój problem, zdajesz sobie z tego sprawę? Bo jeśli nie to mam dla ciebie złą wiadomość.
@Jaromiszcz: Widzę, że kwestia rozmiaru naprawdę ci dolega i nie mogłeś odpuścić. Przykre ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I zgłosiłeś do moderatora mój komentarz, w którym podlinkowałem art. 4 PoRD - to musiało zaboleć XD
(mod zresztą jest tak samo upośledzony jak i ty, jak widać,