Aktywne Wpisy

MonazoPL +191
Bonżur przyjaciele!
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
źródło: santander 1060
Pobierz
źródło: comment_GaLbyUZfBINJgAZkMkPrL4qct4kzIaJ3
PobierzJak nazywacie tę część chleba?
- Chlubka 16.3% (43)
- Brzuszka 17.9% (47)
- Skrajka 37.3% (98)
- Ogonek 28.5% (75)

źródło: comment_15977415395kRgore13pxR0JmYiPEkOm.jpg
PobierzChłopak około 8 lat stał z mamą przy kasie w Biedrze, a mama stwierdziła, że czegoś zapomniała i poszła na sklep.
Ja stałem za nimi i już złapałem stresa bo mam traumatyczne wspomnienia z tym związane. No i mija kilka minut i zbliża się pora na chłopaka i nagle mama przychodzi w ostatniej chwili.
Pyta się jego: Co nie bałeś się, że bym nie
źródło: comment_1597749711rQ9b26FRbevMwU9YuhEFkr.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Następnym razem też tak zrobię hahaha ale będzie beka i tak mamy wspólną kasę więc różnicy nie robi kto płaci ale się nauczy, pewnie będzie coś marudzić po drodze do domu ale w celach wychowawczych warto się raz pomęczyć.
Komentarz usunięty przez autora
True story