Aktywne Wpisy

Umeraczyk +121
źródło: temp_file3543969600082289633
Pobierz
ChlopoRobotnik2137 +146
Spanko od strony przepompowni gmina Pongau do oceny
#zlomkiemprzezswiat
#zlomkiemprzezswiat
źródło: image_picker_F3B99CF7-BEC0-4419-8310-B2FFD30E2990-38690-0000053F0C7669C3
Pobierz

To jestem ja gdy widzę wymagania o znajomościach technologii w ogłoszeniach o pracę i gdy czytam przykładowe pytania jakie padają na rozmowach dotyczące tych wymagań. Samemu pracując na prastarych technologiach.
źródło: comment_1593673659LHgoTSCIPt5h8szvjd1Myy.jpg
PobierzKażdy ma swoję priorytety, ja wole wpis Google'a w CV.
@marcel1337: Ja wolę święty spokój i szczerość ze sobą oraz ludźmi wokół mnie ¯\_(ツ)_/¯
@aso824: Prosiłem wiele razy, w Polskiej firmie to szkoda nawet ryja szczempić - jak cokolwiek kosztuje chociaż złotówkę, to odpowiedź zawsze będzie odmowna. Ten refactor robiłem u Duńczyków i tam oni sami chcieli ten chlew ogarnąć.
@masz_fajne_donice: Tak, to jest złoto xD 3 lata doświadczenia w Entity Framework, znajomość na poziomie advanced. Nie wiem ile mi zajęło żeby EF ogarnąć, ale chyba zmieściłem się w jeden albo dwa dni xD Biblioteka która istnieje właśnie po to aby była prosta i szybka w obsłudze - nawet nie
@Strus: No jak byłeś tech leadem to chociaż miałeś dźwignię nacisku. A u mnie było tak że ja narzekam a reszta w------e, bo roboty by dołożyło ¯\_(ツ)_/¯
@matwes: w jakim sensie?
@henk: aktualnie jestem fullstackiem, aczkolwiek więcej grzebię w backendzie. Frontendowe sprawy tykam tylko jak muszę, a od JavaScriptu i CSSa dostaję białej gorączki lecz jest to niestety zło konieczne.