Wpis z mikrobloga

@mlyn-wodny: Tylko klasyczne palniki na gaz. Nie jestem w stanie dobrze gotować na indukcyjnej nie mogąc zmieniać mocy tak jak płomienia - natychmiast. Ustawienie na ful i potem zjechanie od razu do minimum jest możliwe tylko z płomieniem.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@mlyn-wodny: jak masz gaz w pionie w mieszkaniu lub dostępny w przyłączach w ulicy to wybierasz gaz, głownie ze względów ekonomicznych albo z estetycznych indukcje. Jak nie masz owego przyłącza w działce oraz mieszkasz w nowym budownictwie to pozostaje ci indukcja.
  • Odpowiedz
@Bdzigost: chlopie xD roiblem kuchnie dla kucharzy gotujacych w restauracjach do ktory h mozesznraz na 10 lat zone zaprosic i to pod warunkiem ze miesiac wczesniej zaczniesz oszczedzac, wszystkim roiblem kichnie hybrydowe ale wszyacy jednoznacznie stwierdzili ze gaz przydatny w domu jest tylko do niektorych potraw z kuchni azjatyckiej a tak to nie potrzebny xD wiec mnie nie rozsmieszaj, jedyni moi klienci, ktorzy rzeczywiście kupują gaz to

a) starsi ludzie
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@mlyn-wodny: do gotowania domowych obiadów indukcja wystarczy, ale jak ktoś już lubi się więcej bawić w kucharzenie to tylko gaz.

P.S. Nie wiem skąd też ten mit o syfie z gazu. U mnie czysciutko, no ale jak sprzątam w domu. ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz