Wpis z mikrobloga

@wondermano1: Zachciało mi się zrobić pizzy, a wejdę na jakąś grupę na fejsie i poczytam co i jak.

Miesiąc później... ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jak na piekarnik to ekstra! Ile mniej więcej prób, zanim do tego doszedłeś?
  • Odpowiedz
@wondermano1: Mirku doradź mi, robię sam pizzę, to moje początki. Piekarnik ustawiam na max czyli 280 i niestety najczęściej spód pizzy jest bardzo twardy a środek już fajny, miękki, niestety ten spód jest nawet nie tyle twardy co nawet przypalony. Co robić? dodam że mam pizzę lekko grubszą od twojej.
  • Odpowiedz
@wondermano1: pięknie wyszły, chyba muszę przesiąść się na kamień. Na razie robię metodą combo ale czegoś mi brakuje. Drzwiczki zostawiasz otwarte jak wrzucasz pizze czy już przy nagrzewaniu kamienia?
  • Odpowiedz