Aktywne Wpisy

WielkiNos +126
źródło: temp_file3706475944364210757
Pobierz
zolnierzzezmechu +450
źródło: 1000046527
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file3706475944364210757
Pobierz
źródło: 1000046527
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
W komentarzu przekroje
#pizza #gzw #gotowanie #gotujzwykopem
źródło: comment_1585144432vLDAeAncBx3VfXOlDUTK3B.jpg
Pobierzźródło: comment_1585144450En20CogT4wC8ERqCgIFsPQ.jpg
Pobierz@wondermano1: Wolno, a nawet trzeba! ヽ( ͠°෴ °)ノ
Proszę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
mąka szymanowska 480 - 1000g
woda zimna - 620g (62% hydro)
drożdże
@mateusz-zahorski: ciężko będzie xd
@MadIen że było w całości, a nie podzielone na porcję xd, w sumie z tego wyszło mi 7 kulek po 230g
Dzięki za przepis, myślę, że niedługo spróbuję
@prawdziwek: taki typ pizzy, ciasto jest z zewnątrz chrupiące a w środku lekkie i delikatne przez to powietrze xd
źródło: comment_158515025655B1mpPJaM2iwURdxiIciR.jpg
Pobierz@wondermano1: 1gr drożdży na 1kg mąki i 30gr soli?