Aktywne Wpisy
![](https://wykop.pl/cdn/c0834752/3ee2d9d5b4b65ecc9ab8b804715a9e7aa64ebd0e7f4ed7116113bdc550f8969e,q60.jpg)
dlaczego wykopków tak #!$%@? forma "w Ukrainie"? nie rozumiem
WonszWykopowy +10
Jestem na 3 roku automatyki i robotyki. Mam 23 lata (w tym roku 24, miałem rok przerwy) Patrząc na perspektywy po tym kierunku, po prostu pęka mi serce. Na mirko jest tendencja "tylko studia techniczne bla bla...", ale gdyby zagłębić się bardziej to naprawdę trudno wybrać większe bagno niż AiR. Wypruwam sobie żyły na cholernie ciężkich studiach, a patrząc na perspektywy po tym gównie po prostu mam ochotę nie powiem co ze
W komentarzu przekroje
#pizza #gzw #gotowanie #gotujzwykopem
@wondermano1: Wolno, a nawet trzeba! ヽ( ͠°෴ °)ノ
Proszę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
mąka szymanowska 480 - 1000g
woda zimna - 620g (62% hydro)
drożdże świeże - 1g
sól - 30g
Wyrabiane w mikserze planetarnym w taki sposób: drożdże rozpuscilem w wodzie, dodałem 1/3 mąki i zostawiłem do wymieszania na 5 minut, potem sól i nastepne 1/3 maki i znowu na 5 minut i na końcu zmieniłem końcówkę na hak do ciasta, dodałem resztę
@mateusz-zahorski: ciężko będzie xd
@MadIen że było w całości, a nie podzielone na porcję xd, w sumie z tego wyszło mi 7 kulek po 230g
Dzięki za przepis, myślę, że niedługo spróbuję
@prawdziwek: taki typ pizzy, ciasto jest z zewnątrz chrupiące a w środku lekkie i delikatne przez to powietrze xd
@wondermano1: 1gr drożdży na 1kg mąki i 30gr soli?
Komentarz usunięty przez moderatora
I jakiej wielkosci te placki? Ja jak rozciagne do 30cm to mam jak kolega wyrzej plaskie gowno.
a tak w ogóle to pysznie wygląda (ʘ‿ʘ)
@Borealny: to jest w elektrycznym, przymierzam się do zakupu jakiegoś piecyka mniejszego bo jednak trochę schodzi z nagrzaniem tego kloca xd
@wondermano1: XD jaki śmieszek