Aktywne Wpisy

trzeci +34
Czy mirki doceniają amatorskie wykonania #siecikomputerowe ?
źródło: temp_file8857969113817046906
Pobierz
matkawielebna +56
#slubodpierwszegowejrzenia
Siedzę sobie przed tv, grzane winko, ślub od pierwszego wejrzenia, Wykopki, zero potrzeb.
Powtarzam, zero.
Siedzę sobie przed tv, grzane winko, ślub od pierwszego wejrzenia, Wykopki, zero potrzeb.
Powtarzam, zero.
źródło: IMG_3189
Pobierz

Obecna sytuacja związana z #koronawirus jest bardzo zmienna i rozwojowa. Z racji na wykonywany zawód jestem bardzo blisko problemów ludzi którzy chcieliby przejść przez kryzys suchą nogą.
Dla pierwszych 20 osób które zwrócą się do mnie w wiadomości prywatnej z konkretnymi problemami jestem w stanie prywatnie i spersonalizowanie doradzić w interesujących was tematach.
Będę odpowiadał na pytania dziś od 14 do 18, zarówno na te zadane wczoraj jak i zadawane na bieżąco. Poniżej zamieszczam podsumowanie kilku istotnych tematów.
źródło: comment_15845302065RML7AMMuqCEbZQxyZom2z.jpg
PobierzA) wypłacić
B)wymienić na inną walutę?
Złotówka już teraz jest celowo osłabiana przez działania NBP. Proponuję trzymać oszczędności w walucie w
Finanse, nasze plany co do najbliższych kilku lat muszą być jasno zdefiniowanie. Zajmuje się właśnie tworzeniem planu finansowego
Około dwa lata merytorycznych przygotowań i dość duży koszt. W Polsce te uprawnienia ma około 500 osób, w tym kilka z naszej firmy. Tacy doradcy przeważnie obsługują klientów o kapitale większym niż milion złotych i dzięki tym uprawnieniom wybierają fundusze w imieniu klientów. Bez tych licencji
Odsyłam do artykułu IndependentTrader. Polecam go przeczytać wszystkim którzy śledzą ten
Koszt kredytu czyli marża oraz decyzja kredytowa zależy od 3 czynników. Ryzyka jakie podejmuje bank(w obecnej sytuacji znacznie zwiększonego), zdolności kredytowej oraz zysk jaki chce osiągnąć bank. Do momentu wypłacenia
Rozpatruje sprawę długoterminowo i tego co Polska gospodarka może zyskać w ciągu kilku najbliższych lat. Mamy niskie zadłużenie, dobre rekcję rządzących zarówno ekonomiczne jak i spoleczne. Po prostu jesteśmy w lepszej sytuacji niż Włochy, Hiszpania, UK etc.
Cześć,
Mam duży dylemat związany z PLN, czy wymiana ich na inną walutę EUR albo USD ma teraz sens?
Czy osłabienie złotego to jest chwilowy dołek czy to jakaś gra na dłuższy okres?
@droetker4: jaki bank/ platformę polecasz do wymiany walutowej? Jak w praktyce trzymać pieniądze w euro?
@droetker4: Podaj proszę źródło tych informacji.
Dziś rano nie wypłaciła mi się hipoteka na 800k w Santanderze. Więc, niestety info z pierwszej ręki. Zatrzymany został także proces. Dla całej branży finansowej również oznacza to ciężkie czasy.