Aktywne Wpisy

annlupin +13
co se słuchacie fajnego tam

Lujdziarski +15
Mam taki wózek na zakupy i powiem wam, że to coś pięknego.
źródło: temp_file4714362382488116560
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file4714362382488116560
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Obecna sytuacja związana z #koronawirus jest bardzo zmienna i rozwojowa. Z racji na wykonywany zawód jestem bardzo blisko problemów ludzi którzy chcieliby przejść przez kryzys suchą nogą.
Dla pierwszych 20 osób które zwrócą się do mnie w wiadomości prywatnej z konkretnymi problemami jestem w stanie prywatnie i spersonalizowanie doradzić w interesujących was tematach.
Będę odpowiadał na pytania dziś od 14 do 18, zarówno na te zadane wczoraj jak i zadawane na bieżąco. Poniżej zamieszczam podsumowanie kilku istotnych tematów.
źródło: comment_15845302065RML7AMMuqCEbZQxyZom2z.jpg
PobierzMamy specyficzny typ kryzysu. Złotem czy srebrem nie nakarmisz rodziny stąd spadki. Nie da się też ich podzielić na mniejsze części żeby kupić chleb. Zyskuje za to na wartości dolar który jest walutą wymienialną i rozpoznawalna na całym świecie. Wynika to z typu kryzysu który nis
Jedna zmiana czyli obniżka o 0.5 p.p weszła już w życie. Druga planowana jest na następny kwartał. Przy założeniu, że w Europie pandemia potrwa jeszcze około pół roku a odrabianie start które spowodował koronawirus zajmie minimum rok, realnie dwa sprawia że stopy będą niskie. Według mnie taki stan może się utrzymać przez 2/3 lata. Potrzebne będą ogromne nakłady
Polecam wszystkie treści od tego autora. Jego blog to kopalnia merytorycznej wiedzy i ogromna ilość materiału do przyswojenia. Wyżej wrzucałem link do jego artykułu.
Tak choć w mniejszym stopniu. W przypadku kredytu hipotecznego WIBOR stanowił przeciętnie około 50% raty, w przypadku kredytu gotówkowego tylko 20% raty. Różnice więc będą, ale nie aż tak odczuwalne
Komentarz usunięty przez autora
Przy aktualnej sytuacji lepiej inwestować pieniądze w Euro czy USD?