Aktywne Wpisy

Tywin_Lannister +35
#konfitura #samochodoza #motoryzacja #samchody #majtczak #warszawa #lodz
Działalność Konfitury i tego drugiego psychola z Wawy, to absolutny rak tworzony pod wyświetlenia i zarobek. Brzydzę się tym udawanym „mesjanizmem” i ich poczuciem, że są strażnikami moralności. Jak chcą próbować eliminować patologię z dróg, to niech zaczną od:
- majtczaków, perettich i innych różnej maści agresorów drogowych oraz z-----------y;
- pijaków wsiadających
Działalność Konfitury i tego drugiego psychola z Wawy, to absolutny rak tworzony pod wyświetlenia i zarobek. Brzydzę się tym udawanym „mesjanizmem” i ich poczuciem, że są strażnikami moralności. Jak chcą próbować eliminować patologię z dróg, to niech zaczną od:
- majtczaków, perettich i innych różnej maści agresorów drogowych oraz z-----------y;
- pijaków wsiadających

MichuTop +625

Postanowilem kupic maske na koronawirusa. Jezdze w Warszawie komunikacja, nie raz ktos przy mnie kaszlal bez zaslaniania twarzy. Ta maska przyda mi sie nawet bez tej epidemii kononawirusa.
Tylko pytanie.. jaka maske kupic? Nie chce przeplacac. Pierwszy research pokazuje mi maske przeciwpylowa fp3. Zatrzymuje wirusy i bakterie. W leroy merlin mozna kupic 2 za 25 zl.
Problem w tym ze jest jednorazowa. Na ile taka maska starczy? Mozna ja myc?
Czy sa trwalsze rozwiazania?
Dodam ze nie chce wygladac jak jakis kosmita, no i nie chcialbym pchac sie w jakis drogi sprzet.
Dziekuje za wszystkie komentarze ze wskazowkami.
#koronawirus #2019ncov
@piotrkowski007: Raczej "Ta maska przyda mi się nie podczas epidemii koronawirusa".
Maski ch*ja dają jak nie jesteś chory i nie ty rozsiewasz. Wręcz przeciwnie. Nasiąkają każdym syfem jaki się unosi i jeszcze większa szansa na zarażenie się.
@piotrkowski007: nie wierze, ze kupisz maski w liroju. Sprawdz w sklepie, a nie przez info na stronie www
spóźniłeś sie o dwa miesiące. albo po lichwiarskich cenach, albo wcale
Rozumiem ze jednorazowa szybko "nasiaka". Moze sa trwalsze rozwiazania?
https://www.castorama.pl/maska-ochronna-site-4103-p3-id-1042094.html
@piotrkowski007: jak wejdziesz po prawej w sprawdzenie dostepnosci to masz produkt niedostepny dla wszystkich sklepow. Ich poprostu nie ma juz dawno. Nie kupisz nigdzie w markecie półmaski ochronnej ani FFP3 ani FFp2 ani FFp1
dokładnie jest napisane "Produkt jest niedostępny w żadnym województwie."