@Koller: wygląda to podobnie w całym kraju. Ja żeby zarejestrować auto musiałem kupić kawę Pani co siedzi w urzędzie, wzięła mi numerek bo wchodzi pierwsza.
@roszej: System działa w domyśle tak że jeden numerek - jedna osoba i z pewnością ma limit numerków na dany dzień bo np: jak chciałem zarejestrować auto i z ciekawości poszedłem o 9 to już numerków nie wydawał XD Więc jak jedna osoba stoi od trzeciej nad ranem potem zabiera wszystkie numerki to panie z okienek nie mogą obsłużyć nikogo innego chyba że przez internet się zarejestrował XD
@Koller kumpel chcąc podchodził wyrejestrować u zarejestrować auto pięć razy, musiał zmarnować pięć dni urlopu bo Panie w urzędzie przyjmują interesantów od 10 do 14 (godziny pracy 7-15) i przyjmują 10 numerków. Za piątym podejściem udało się tylko dlatego, że w kolejkę udał się o 6:30 a i tak był ósmy :D
@kura998 A witam mieszkańca tej zacnej zapadliny otoczonej trzema górami :P no dworzec odnowiony, supermarketow nastawiane itd ale co jak dalej nic tam nie ma :D aż sam ucieklem
@ZielonkaUno akurat co by nie mówić, wydział komunikacji to chyba miejsce z największym z---------m. Krótka przerwa ustawową, a poza tym non stop obsługa klientów. Zero o----------a.
@FuriousViking ale ten gość nie musiał handlować tymi numerkami bo faktycznie miał do załatwiania sprawy. A to że klientów to coś zupełnie innego. Nic mu nie zrobią ale winny jest ustawodawca a nie on.
No i mógł poprostu mieć klientów a tyle spraw. Miesięcznie ja osobiście mam ich ponad 100. I tylko zdrowemu rozsądkowi urzędników i znalezieniu wspólnego języka nie paralizujemy pracy wydziału i staramy się nie utrudniać życia innym mieszkańcom
#bareja #polska #heheszki
źródło: comment_1581427386GRIB3DzbwkqOBvcbLvrPcy.jpg
Pobierz@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: Zawiadomić organy ścigania.
Wybierajcie sobie dalej takich zjebów do rządzenia to będziecie mieli co raz lepiej.
No i mógł poprostu mieć klientów a tyle spraw. Miesięcznie ja osobiście mam ich ponad 100. I tylko zdrowemu rozsądkowi urzędników i znalezieniu wspólnego języka nie paralizujemy pracy wydziału i staramy się nie utrudniać życia innym mieszkańcom
źródło: comment_1581450051Tqrf98AXtRNlgnRQuZAjnD.jpg
Pobierz