Aktywne Wpisy

23567435375 +169

OMGznowuTU +446
Wracam z dwóch banów, jednego po drugim.
Pierwszego bana dostałem za wstawienie obrazka z podcieraniem się ruską trójkolorową szmatą.
Drugiego bana dostałem za to, że gdy wróciłem, to opisałem powód dostania pierwszego bana ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak tam, rusofile z
Pierwszego bana dostałem za wstawienie obrazka z podcieraniem się ruską trójkolorową szmatą.
Drugiego bana dostałem za to, że gdy wróciłem, to opisałem powód dostania pierwszego bana ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak tam, rusofile z
![3 tys. zł mandatu i 10 pkt karnych dla kierowcy mercedesa. Naganny manewr [FILM]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/24202243bc6a841ba9ad7b6db8e971258e3c25d0681fbf20a1110e3c14bd9ba5,q80.jpg)

#bareja #polska #heheszki
źródło: comment_1581427386GRIB3DzbwkqOBvcbLvrPcy.jpg
PobierzO jakim ustroju to było napisane że dumnie rozwiązuje problemy, które sam stworzył. (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Tu musi być drugie dno i łudzę się, że to są numerki na konkretną kategorię (wyrejestrowanie) i jednocześnie obsługują jakieś inne tematy...
Wydaje mi się, że trafiłeś na uprzejmą (i normalną) osobę w okienku. Dwa czy trzy tygodnie temu odbierałam dowody rejestracyjne do dwóch samochodów, to musiałam pobrać 2 bilety mimo, że w kolejce byłam tylko ja xD
Oczywiście na wstępie wzięłam jeden numerek sugerując się brakiem ludzi. Musiałam dreptać po kolejny ¯\_(ツ)_/¯
@Prezes_roku:
Jak wiadomo założenie adresu e-mail jest strasznie trudne.
Komentarz usunięty przez autora
@FuriousViking: Boże myślałem, że gadam z kimś choc trochę mądrzejszym od psa ale ty nawet nie potrafisz przeczytać tego co podajesz. Artykuł który cytujesz to przestępstwo oszustwa. Przeczytaj teraz dokładnie cały przepis: