Aktywne Wpisy
mirko_anonim +32
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Moi Drodzy, przychodzę do Was pogadać. Jestem kobietą lvl 31. Pracuje. Wynajmuje mieszkanie. Mam dziecko (4latka). Samodzielna mama. I jak widzę te wszystkie wpisy na wykopie o madkach, p0lkach itd to mnie trzęsie. Nie lubię wrzucania wszystkich do jednej kategorii. Może jakaś część dziewczyn taka jest - nie wszystkie. Nie szukam faceta do utrzymywania, nie szukam tatusia dla dziecka. Szukam faceta do związku ze mną. Wiadomo dziecko jest i
Moi Drodzy, przychodzę do Was pogadać. Jestem kobietą lvl 31. Pracuje. Wynajmuje mieszkanie. Mam dziecko (4latka). Samodzielna mama. I jak widzę te wszystkie wpisy na wykopie o madkach, p0lkach itd to mnie trzęsie. Nie lubię wrzucania wszystkich do jednej kategorii. Może jakaś część dziewczyn taka jest - nie wszystkie. Nie szukam faceta do utrzymywania, nie szukam tatusia dla dziecka. Szukam faceta do związku ze mną. Wiadomo dziecko jest i
Jade +87
TL;DR: To był piękny rok, nigdy go nie zapomnę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tu film: https://www.youtube.com/watch?v=VVRuHP-tdR4
A tu znalezisko: https://www.wykop.pl/link/5275377/czytamy-nature-44-2019-w-nauce-wielka-czarna-dziura-swinska-glowa-geny/
#nauka #gruparatowaniapoziomu #liganauki #ligamozgow #qualitycontent #conowegownejczer
@32cm, @aaadam91, @Ag3SbS3, @ancymonek, @Aquz, @ArtyQ, @atamcichobyc, @azzQ, @BeSmarter, @Bivara, @bochenek_piwa_poprosze, @Bool1410, @broczapa, @Brodzacy_w_Zbozowej, @byt199, @Ciascio, @ciemnagwiazda, @czemu_nie, @damroka17, @darnok23, @DezorientacjaKota, @dlugi_, @dontonek, @Droden, @drWind, @EdlortKalen, @PaczekRecords, @kakagonzalez, @MPTH, @wzor_fizyczny, @ptu14
@Ejdemson, @ElCidX, @Epidemiusz, @Eswemenasja, @fottiti, @Godzill, @gorzka, @Herflik, @hortu, @janekos, @Jin, @jwitos, @k8lin, @kaktus_z_ostrymi_kolcami, @kartofel, @Klara_Polzl, @krecik000, @Krul_Janusz_I_Passat, @krwawy_karzel, @kupuje_bulki_w_almie, @lesnywalker, @lezkaniebieska, @Life_will_kill_ya, @Luczexx, @magenciorek, @maitrechocolatier, @BlueScreeen, @Encepence2, @kajec, @Wystarczy, @
@MandarynWspanialy, @ManfredMacx, @MarcinusZ, @Matgolfin1, @Mleko_O, @mustika, @mynameis60, @niegadaj, @nyszom, @Obruni, @OpticKestrel, @Patrykm, @plnk, @podli, @Prekambr, @przecietna, @Quimeen, @Rapepo, @RFpNeFeFiFcL, @rhqq, @ropucha_paskowka, @Sarikaw, @scyth, @SirArthur, @slaper, @smyl, @Sparkerix, @dzikslaw, @Novvaczeq, @
@SzegeMege, @szypkafrytka, @Tapirro, @taraqui, @TheOranguTANK, @thevelvetunderground, @Tom_Ja, @TomAss83, @tractat, @wati, @WCXZ, @wojtas1978, @wolna_mediana, @Yirmeyahu, @ZEKORI_, @zly_dzien, @SlownikT9, @Harold, @shadow85, @misza_zg, @powsinogaszszlaja, @BionicA, @Newsio, @Kokoi91, @szdunek, @koddd, @wojciech-dyrets, @empe12, @5T1N63R, @Blizz4rd, @FotelPrezesa, @
@mrleibo, @piomek, @Pan_Slawek, @tenloginjestpowazny, @JSkrzetuski, @akcer, @iAmTS, @ziemniak159, @Walther00, @Filodendron, @KudlataKaczka, @prezydent_wykopu, @DzikaLesnaKuna, @okim, @Damnn, @TeczkiUkladyAgentury, @szczepan1trzy, @Asarhaddon, @cziko, @znakevonhell, @ranunculus, @Muaarthinos, @Janek_dzbanek, @jestes_lewakiem_prawaku, @marooned, @Parowkowy_Skrytozerca
@LukaszLamza: Staruszkowi pierwsze nie grozi ( chyba że urna w kolumbarium), drugie już minęło.( ͡° ͜ʖ ͡°)
to chyba za rok dopiero ;)
Komentarz usunięty przez autora