Aktywne Wpisy
Weźcie mi to wyjaśnijcie, bo nie jeden raz jestem świadkiem podobnych sytuacji. Weźmy przykład imprezy: WESELE
Ja z moją kobietą (programista + prawnik) 1-2 w nocy: zaorani, zmęczeni, głowy już wiszą nad stołami dosłownie utrzymywane siłą woli i zaraz zwijamy do domu
w tym samym czasie jakieś robolskie pary typu mechanik/budowlaniec + kasjerka/fryzjerka/monterka produkcyjna zapyerdalający po 12h dziennie wywijają na parkiecie, drą pisdy, pełni energii, dopiero się rozkręcają.
My sen po 8h,
Ja z moją kobietą (programista + prawnik) 1-2 w nocy: zaorani, zmęczeni, głowy już wiszą nad stołami dosłownie utrzymywane siłą woli i zaraz zwijamy do domu
w tym samym czasie jakieś robolskie pary typu mechanik/budowlaniec + kasjerka/fryzjerka/monterka produkcyjna zapyerdalający po 12h dziennie wywijają na parkiecie, drą pisdy, pełni energii, dopiero się rozkręcają.
My sen po 8h,
KRCZVSK +959
Chciałbym tylko powiedzieć, że tak wygląda prawdzie dobro. Ubrane jest w roboczy w kombinezon, stojące na tle śmieciarki. W pierwszej osobie opowiada o tym, jak walczyło ze złem.
Popatrzcie na nie proszę. Posłuchajcie, co mówi.
Gdyby takiego dobra wśród nas było więcej, Maurycy by żył.
#takaprawda #poznan #zabojstwo #feels
Popatrzcie na nie proszę. Posłuchajcie, co mówi.
Gdyby takiego dobra wśród nas było więcej, Maurycy by żył.
#takaprawda #poznan #zabojstwo #feels
JA SIĘ KU&WA PYTAM SKĄD? Skąd człowiek zarabiający średnią krajową ma wziąć kasę na mieszkanie?? Brać kredyt hipoteczny na 30 l i przez 30 l. płacić 2500 wszystkich kosztów i żyć za 1000 zł na miesiąć? Ehh.. 30 lat na karku i zero perspektyw w tym kraju. Tak #zalesie . Jeszcze 3_4 lata temu miałbym ratę z czynszem na poziomie 1800 zł. Dziś musiałby oddać ponad 3/4 na samo mieszkanie. A pensja stoi.
Dziękuję PIS i premierze morawiecki że ukradliście moje marzenia na własny kąt.
#wroclaw ##!$%@? #mieszkaniedeweloperskie #kredythipoteczny #kupnomieszkania #gorzkiezale #mieszkanie #nieruchomosci #pracbaza
Jak się zarabia mniej, no to przykro, ale wyjeżdża się na obrzeża. Wszyscy płaczą, że drogo, ale skoro nadal kupują i wynajmują dobrze usytuowane lokale, to
@Little_Juice: nie chcą, bo jest kultura zmieniania często pracy, a nie siedzenia i narzekania na małe zarobki non stop jak u nas ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Powodzenia w zakupie bo na 100% można kupić taniej.
Zdradzę Ci sekret
@Tommy__: znam takich ludzi, którzy mieli w miarę ogarnięte życie w małym mieście w PL, ale uparli się na wyjazd do dużego miasta za granice i teraz ciułają grosz do grosza w gorszej pracy gdzieś poza wyuczonym zawodem. I tez się łapie za głowę.
@symis: o czym ty mówisz?! Tysiące Polaków wyjechało z kraju za pracą!
Żeby nie było - ja robaczylem w UK 5 lat, żeby mieć swój kąt na wsi bez kredytu i teraz za 3k miesięcznie żyje mi się całkiem przyjemnie....
Komentarz usunięty przez autora
Wykop skupia największa elitę finansowa ze świata IT, tutaj mediana zarobków to 15k, nie pasujesz tutaj elo
@Scaab: widocznie wystarczająco dużo jest zeby kupować wszystkie budowane mieszkania
Jak zarabiasz taka cienka pensje (sory ale w duzym miescie to tyle pomocnik na budowie obecnie zarabi) to nie mysl nawet o kupowaniu sam bo sie wkopiesz.