Aktywne Wpisy
marian-stefan +845
Czego nie rozumiesz polaczku? Jesteś po prostu spięty, nie to co ci wyluzowani hiszpanie.
#lewandowska #lewandowski #p0lka
#lewandowska #lewandowski #p0lka
Nighthuntero +245
Posłuchajcie tego cuckolda, nawet go nie żal
#lewandowski #lewandowska #p0lka #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki
#lewandowski #lewandowska #p0lka #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki
JA SIĘ KU&WA PYTAM SKĄD? Skąd człowiek zarabiający średnią krajową ma wziąć kasę na mieszkanie?? Brać kredyt hipoteczny na 30 l i przez 30 l. płacić 2500 wszystkich kosztów i żyć za 1000 zł na miesiąć? Ehh.. 30 lat na karku i zero perspektyw w tym kraju. Tak #zalesie . Jeszcze 3_4 lata temu miałbym ratę z czynszem na poziomie 1800 zł. Dziś musiałby oddać ponad 3/4 na samo mieszkanie. A pensja stoi.
Dziękuję PIS i premierze morawiecki że ukradliście moje marzenia na własny kąt.
#wroclaw ##!$%@? #mieszkaniedeweloperskie #kredythipoteczny #kupnomieszkania #gorzkiezale #mieszkanie #nieruchomosci #pracbaza
Komentarz usunięty przez moderatora
wynajmowac. W Niemczech nawet zachecaja zeby kupowac mieszkania, a ludzie nie chca bo wola wynajmowac.
@blindguardiano: nie kłam, kupują tylko ci których stać na kredyt
@Scaab: sa tysiace miejscowosci gdzie metr nowego mieszkania kosztuje 3-5k.
Byc moze warto sie przeprowadzic. W koncu gestosc zaludnienia sie wyrowna
@dobrzecisiewydaje: i nieograniczona ilosc specjalistow, ktorzy zazwyczaj zarabiaja wiecej niz managerowie