Wpis z mikrobloga

@hehexdlollmao: Powinni stworzyć dyscyplinę w której liczy się piękno techniczne wykonania ćwiczenia. A nie czekaj, już coś także ego jest i nazywa się gimnastyka. Czy Wodyn jest gimnastykiem czy trojboistą z zajebistą techniką i siłą w podciąganiu?
  • Odpowiedz
Czy Wodyn jest gimnastykiem

@Darksed: po technice podciągania to jest crossfitowcem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

co ma to kim jest do tego, czy jego technika podciągania jest dobra czy nie. jak ja zrobię martwy z kocim grzbietem i mi powiesz, że źle to ci nie powiem, że ja jestem kalistenik więc mogę, to tak nie działa
  • Odpowiedz
@hehexdlollmao: Jak znajdziesz gimnastyka ważącego 70kg i wyciśnie 140kg to znaczy że jego wynik jest zajebisty ale idąc waszym tokiem myślenia to jest średnio bo jednak najlepsi wyciskacze w kategorii 74 robią 245kg, tak samo porównywanie idealności techniki trojboistą 112kg z wynikiem 900+ do mistrzów gimnastyki lub kalisteniki to wynik będzie średni ale porównując do trojboistą to wynik i technika jest zajebista.
  • Odpowiedz
Jakbyś wziął 300+ to mimo to powiedziałbym że zajebiście

@Darksed: wynik byłby zajebisty, technika nie.

Jak znajdziesz gimnastyka ważącego 70kg i wyciśnie 140kg to znaczy że jego wynik jest
  • Odpowiedz
  • 4
@Darksed powiem tak rozumiem że bronisz jak lew go bo sam trenujesz trójbój i jesteś instruktorem, ale myślę że jak siedzisz w tej branży to powinieneś się choć trochę zainteresować sąsiednimi sportami, bo istnieje coś poza trojbojem również ;)
  • Odpowiedz
@Darksed: za krótko tu jesteś =) mi mówili, od 2 lat, ze z taką techniką jak mam nie sprogresuje i że czeka mnie wózek inwaludzki xD I ogólnie co kto tu nie wrzuci to jest "dramat" i wyśmianie go.

Oczywiście każdy z pieprzących głupoty nie chodził dłużej jak 3 msc na siłownie i nigdy nie wrzucił tu i nie wrzuci swoich bojów, bo byśmy skiśli ze śmiechu albo z wyników
  • Odpowiedz
@Darksed: zresztą X razy tu leciał trolling, bo wrzucałem jakiegoś 2boistę ze medalem na olimpiadzie z treningów i pisałem, ze to "mój kolega". Zgadnij co się stało? Kilku zaczęło poprawiać klokova czy kogoś innego i pisać, ze kijowa technika czy to siadu czy czegoś innego xD
  • Odpowiedz
@Kasahara: Wiem jak to z nimi jest bo już wcześniej przeglądałem tagi xD ale mam coś w sobie że lubię walczyć z niewiedzą i ignorancją. Też mnie dziwi grono ekspertów bo na siłowniach tacy robią swoje 50kg na klatę i albo zapytają o poradę albo głowa w dół i idzie dalej xD Lubią sobie podbić ego xD Wiem z kim mogę merytorycznie popisać na wykopie i ty zaliczasz się do
  • Odpowiedz
  • 1
@Darksed gratulacje, co tam jeszcze umiesz? Twoje +85kg też tak wygląda? To bronisz jego techniki bo na siłowni nikt nie jest w stanie się podciągać w jako takiej formie czy że faktycznie jest taka zajebista? Akurat mocno żyje tym sportem i gimnastyka i streetworkoutem, śledzę zawody, wyniki i topke, no ale jestem debilem bo śmiałem zwrócić uwagę na technikę Wodyna ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@sokool: No tych 85 by mi nie zaliczyli ale 75 spokojnie( ͡° ͜ʖ ͡°) w końcu to jest gym lift a nie zawody, tak samo jak podciąganie wodyna to gym lift a ty porównujesz do zawodów, chociaż kolega wyżej wstawił jakiś tam rekord w podciąganiu i technika była gorsza a mimo to było zaliczone więc wszystko zależy od zawodów i sędziów a nie od ciebie. No
  • Odpowiedz