Wpis z mikrobloga

@tomtom666: Oglądaliśmy ten sam filmik? Kazde powtórzenie jest ponad drążek i Koczy sie pełnym wyprostem, buja się dopiero po 37 powtórzeniu, znajdź mi drugą osobę co zrobi 37 pełnych podciągnięć przy wadze 112kg xD no i pokaż oczywiście jak ty robisz. Ja przy wadze 115 robię 20+ i 1RM +85kg więc wiem jak to jest ciężko.
  • Odpowiedz
@Darksed: Co to w ogóle za poziom rozmowy "pokaż jak ty robisz", Tuska i jego thank you from the mountain też mogą krytykować tylko ludzie mający certyfikaty z angielskiego? Będę się publicznie chwalił swoimi umiejętnościami, będzie można krytykować moje.

Jak pisałem, nie robi tragicznie, ale jakby zgłosił się na jakieś zawody ze sztywnymi zasadami, nie zaliczyłby.
  • Odpowiedz
@tomtom666: Poziom rozmowy taki aby ważyć swoje słowa w internecie, bo skrytykować można każdego gdy się siedzi przed komputerem ale już pokazać co się potrafi to nie ma komu xD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Darksed: dokładnie. Kfd i sfd było dla świeżaków, a bf to build wtedy kopalnia wiedzy. Tłumaczone artykuły zagraniczne, spore dziki z dużą wiedzą.
  • Odpowiedz
ale już pokazać co się potrafi to nie ma komu

@Darksed: bo nie potrafię. Nie potrafię też napisać gry, ale gdy widzę grę która ma 35 bugów w 5 minutowym gameplayu, mam prawo do krytyki.

I dalej twierdzę, że co prawda nie są to podciągnięcia jakieś bardzo złe, ale na zawodach ze ścisłymi regułami by takie coś nie przeszło.
  • Odpowiedz
@tomtom666: Przy pisaniu gry oceniał byś jakość kodu a nie gameplay, porównując to do gameplayu jedyne co możesz ocenić to czy podobają ci się jego podciągnięcia a nie to czy są techniczne bądź nie, sam twierdzisz że nie masz takiego wykształcenia więc nie jesteś ocenić poprawnej techniki tak samo nie znając się na programowaniu nie jesteś w stanie ocenić jakości kodu.
  • Odpowiedz