Wpis z mikrobloga

@Darksed: co za banda debili, elegancko broda ponad drażek i do pełnego wyprostu + utrzymanie napięcia przy takiej ilości powtórzeń + masa Wodyna + ilość powtórzen + to co zrobił przed tymi podciągnięciami. Ciekawą sprawą jest tez mostek w tym ćwiczeniu, ale to kwestia opisana przez Wodyna już dawno.
  • Odpowiedz
@anihilator3000: Oni i ich znajomości mi pewnie co drugi dzień robią 250kg na klatę a potem 40+ podciągnięć xDD On to argumentuje lepszym wykorzystaniem najszerszych? Dawno o tym u niego czytałem i już nie pamiętam xD
  • Odpowiedz
  • 1
@Darksed A widzisz ( ͡º ͜ʖ͡º) nie porównuje do zawodów, porównuje do poprawnej techniki tak jak @hehexdlollmao wcześniej pisał. Mogę przyjechać ale ze swoimi kółkami gimnastycznymi ;) to śmiało startuj w nastepnych będę kibicował
  • Odpowiedz
@sokool: W przyszłym roku mam zamiar wystartować, przyjeżdżaj ty się pobawisz na kółkach a ja zrobię trening na drążku, na AWF mamy porządną salę gimnastyczną, miałem 2 semestry tego więc miałbyś czym się pobawić xD
  • Odpowiedz
@Darksed xD beka z wszystkich co myślą że robi "nie technicznie" i zarzuca nogami. Widać od razu stretch reflex o którym mówił i rzeczywiscie działa. Mogę się mylić ale to widać u tych co robią muscle upa, nie robią go z pionowego zwisu.
  • Odpowiedz
@Darksed c-----e pociągnięcia i tyle. Niepełny ruch, rzucanie nogami (i trzymanie ich z tyłu), wyciaganie łba żeby broda była nad poprzeczką. Widać że siłę ma bo n------a szybko ale techniki w tym tyle co u brodatego hipstera na crossficie.
  • Odpowiedz