Wpis z mikrobloga

Było zainteresowanie na wykopie więc krótki test białka mlekovity i obiektywne oraz nieobiektywne spojrzenie Borsuczym okiem. (wcześniej jadłem te 15 kg za 389 o neutralnym smaku) teraz przestestowałem te SBA. Z ciekawostek dodam, ze opróćz super ceny na allegro kilka razy w sklepie mlekovity oficjalnym stacjonarnym (np. u mnie są 2-3 w mieście) było to WPC jeszcze taniej.

#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #suplementy #dieta #borsukmasuje #borsukpowerlifting #fullborsukworkout
Kasahara - Było zainteresowanie na wykopie więc krótki test białka mlekovity i obiekt...
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Inveth: Pewnie zwykla wysuszona, obrabiana na goraco serwatka, duzo laktozy, malo leucyny (duzo ponizej 11g na 100g)... Ale tylko strzelam, nie widzialem tego produktu, ale raczej wszystkie tanie bialka to to samo.
  • Odpowiedz
@Inveth: co masz na myśli przez "co siedzi w środku", Siedzi to co jest napisane z odstępstwem 10 %. I to tyczy każdego producenta, bo takie obowiązują normy na żywność w stosunku do etykiety - no chyba, ze bawimy się w teorie spiskowe, illuminati oraz zakładanie filii aluminiowej na głowę. Dodatkowo tu masz AKTUALNE badania aminogramu, gdzie np. takie KFD co tak sie kosmicznie chwali badaniami zbadało swoje białko raz
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@Kasahara: tak jak pisałem, wpc z Mlekovity to praktycznie najlepsze co można dostać na rynku i to jeszcze jaka cena... A ludzie dalej wszędzie polecają tylko KFD budżetowo albo Olimp za miliony monet. A te białko niczym im nie odstaje i dodatkowo już dawno wyprzedzili standardami to co się dzieje w firmach "przesypywaczy". Dla mnie to jest wybór numer jeden jeśli ktoś chce kupić białko. Cena stacjonarnie u mnie 30zł/700g.
  • Odpowiedz
@Kasahara: Masz skojarzenie ze tanie=gowno, spoko, ale ja nie napisalem ze to gowno, tylko ze pewnie ma sklad podobny do innych tanich bialek serwatkowych... Kazdy ma inny budzet i pracuje z tym co ma. Sa firmy, ktore niecsa zwyklymi mleczarniami, ale maja dedykowane zaklady do produkcji bialka, bawia sie w skomplikowane filtracje, pasteryzowanie na zimno, zbieraja mleko np. tylko od krow karmionych trawa na wolnym wybiegu, upewniaja sie ze ich
  • Odpowiedz
@151346136: Wolę się upewnić z pierwszej ręki, bo ostatnio jak czegoś szukałem to na mapie niby też było, a potem zonk przeniesione w inne miejsce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@dbxxx: niestety nie, ale tu słyszałem negatywne opinia akurat, bo chyba więcej w nich laktozy z tego co wiem i to była ich pierwsza stara linia produktów
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@r3pr3z3nt:

Sa firmy, ktore niecsa zwyklymi mleczarniami, ale maja dedykowane zaklady do produkcji bialka, bawia sie w skomplikowane filtracje, pasteryzowanie na zimno, zbieraja mleko np. tylko od krow karmionych trawa na wolnym wybiegu, upewniaja sie ze ich produkt jest wolny od hormonow, lekow, osadow sera i innych zanieczyszczen.

Jakiś przykład?
  • Odpowiedz