Wpis z mikrobloga

@miras_m: no właśnie strasznie mnie to zirytowało- zrobiłem zdjęcie złotówy stojącej ewidentnie na zakazie blokując chodnik, podchodzę, pytam się gościa "przepraszam, stoi pan na zakazie", "klient tak sobie zażyczył", ok, to fotka z przodu razem z ryjem, fotka ze znakiem- po 1 roku zaproszenie na przesłuchanie, a teraz po kolejnych 1,5roku zero informacji. I przesłuchanie w stylu że to ja powienienem był zrobić wszystko, żeby gość przestawił auto xD komedia
  • Odpowiedz
@miras_m: nawet nie mam żadnego kwitu że byłem ani nic, to nawet nie znam numeru sprawy żeby zadzwonić i zapytać- dlatego jak to ma tak wyglądać, to ja dziękuję bardzo
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@krolcz: hm, w Poznaniu jest tak, że jak nie dostajesz odpowiedzi to na 99% jest mandat. Jak dostaniesz odpowiedź że nie dostał to podają powód
  • Odpowiedz
  • 0
@kozaqwawa Sebastianie straż miejska c---a robi i sprawdza zgłoszenia dwa dni po terminie, gdzie żeby osiągnąć jakikolwiek efekt powinni odholować auto na parking. Najlepiej jakieś 50 km pod Warszawą.
  • Odpowiedz
@korporacion jakie straty? Te auta to głównie w leasingu są więc ma je w dupie. Wszystko idzie z AC itp. prawda taka że poza irytacja rysa nic go to nie dotknie, a jak okaże się że były kamery to za uszkodzenie mienia można ładnie beknąć. Już lepiej delikatnie powietrze z kół spuścić (ale nie do końca żeby nie zniszczyć opon)
  • Odpowiedz
@tomislawniepelka: O nie, jaśnie pan pieszy musi ominąć samochód, korona z głowy mu spadnie XD
Wszyscy k----ą na samochodziarzy i rowerzystów, a to piesi są najgorsi i najbardziej roszczeniowi.
  • Odpowiedz
@korporacion: Kim jesteś, żeby decydować o wysokości kary? Czy źle zaparkowane auto to powód do strat idących czasami w tysiącach? Czyli uzależniasz wysokość kary (koszt naprawy) od auta, które tam stanęło? Akurat każdy cywilizowany człowiek powinien się zgodzić, że równość prawa wobec obywateli powinna być priorytetem w sprawiedliwie funkcjonującym państwie.
  • Odpowiedz