Wpis z mikrobloga

@korporacion mordeczko, jakbym Ci przejechał kluczami po aucie za 250k zł to rozumiem że by Cię nie bolało? Postaw się czasami jako druha osoba. Jakbym zobaczył że mi rysujesz moją czarną A6 to bym Ci #!$%@? prosto w ryj.
  • Odpowiedz
@anonim1133: @korporacion: @FHA96: @Grooveer:
Telefony do SM do jednego samochodu nie maja sensu w większości - chyba że to jakieś bardzo #!$%@? miejsce i pojazd wymaga odholowania.
W Warszawie wystarcza zrobienie zdjęcia i wysłanie go faktycznie przez apkę 19115 albo mailowo do Straży Miejskiej.

Podejrzewam, że koleś nie będzie #!$%@?ł ze stuzłotowego mandatu, ale z faktu, że SM nie może wysłać mu mandatu pocztą, tylko łaskawie musi się
  • Odpowiedz
  • 36
Postaw się czasami jako druga osoba.

@Szejker-Szejker Wykręcam mózg na wszystkie strony i za cholerę nie potrafię się postawić w sytuacji kogoś, kto parkuje na całym chodniku, tuż przed przejściem dla pieszych.
Nigdy nie porysowałbym nikomu samochodu, ale no proszę Cię - typ bez ogródek wysrywa się na wszystkich dookoła, a ty apelujesz o empatię. Skoro bydło nie potrafi żyć w społeczeństwie, to nieszczególnie obchodzi mnie jak się będzie czuło.
  • Odpowiedz
@Grooveer: idea jest taka, że prawdopodobnie zanim SM przyjedzie, to pojazdu już nie będzie.
Jeśli wyślesz im takie zgłoszenie, to mają pełne prawo wezwać kierowcę w sprawie o wykroczenie. Co prawda będzie to za pewnie miesiąc - dwa, a to tym bardziej może go #!$%@?ć, jeśli hipotetycznie codziennie będzie tak parkować (oczywiście na nowo) i codziennie ktoś będzie robił mu zdjęcie - wtedy każde wykroczenie liczy się osobno ( ͡°
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@dlolb Znasz to z autopsji?

@Grooveer: takie miałem ostatnio czasy jak zgłaszałem prze aplikację 19115 po tygodniu zmiana statusu na "njepotwierdzono w terenie". To oczywiście skrajność, ale średni czas interwencji SM w Warszawie to 24h, więc dopóki to się nie zmieni to nie ma co liczyć na poprawę.
  • Odpowiedz
@Szejker-Szejker no ale jak ktos ma auto za 250k a nie zna podstawowych zasad egzystowania w spoleczenstwie ni kultury to #!$%@? kim musi byc? Gangusem? Sebixem po dekadzie na zmywaku? Januszem biznesu? Jest po prostu skonczonym bucem z przerosnietym ego. Znasz takich facetow? Na nich nie dziala nic, rozum, slowa, argumenty. Jedynie gdy bedzie musial wybulic pare kawalkow ktorys raz to moze sie zastanowic.
Donos na straz napewno ale ta profilaktyczna rysa
  • Odpowiedz