Aktywne Wpisy
Merck_1ae7 +92
Runaway28 +74
#przegryw Wiecie co jest najgorsze w fizycznej pracy? Nie to że sama w sobie jest fizyczna ( zależy też od stopnia jak bardzo ciężka nie jest), a to że po niej kompletnie nie chce się niczego, często jedyne na co mam ochote to cos obejrzeć polurkować tag i iść spać. Czasami próbuję coś robić nawet po ciężkim dniu w pracy, jakoś się rozwijać, jednak nie dam rady ani fizycznie ani psychicznie.( ͡
Komentarz usunięty przez autora
Telefony do SM do jednego samochodu nie maja sensu w większości - chyba że to jakieś bardzo #!$%@? miejsce i pojazd wymaga odholowania.
W Warszawie wystarcza zrobienie zdjęcia i wysłanie go faktycznie przez apkę 19115 albo mailowo do Straży Miejskiej.
Podejrzewam, że koleś nie będzie #!$%@?ł ze stuzłotowego mandatu, ale z faktu, że SM nie może wysłać mu mandatu pocztą, tylko łaskawie musi się
Problemy jednakże z tym są dwa:
1. Organy są nieudolne
2. Kary są śmieszne
@Szejker-Szejker Wykręcam mózg na wszystkie strony i za cholerę nie potrafię się postawić w sytuacji kogoś, kto parkuje na całym chodniku, tuż przed przejściem dla pieszych.
Nigdy nie porysowałbym nikomu samochodu, ale no proszę Cię - typ bez ogródek wysrywa się na wszystkich dookoła, a ty apelujesz o empatię. Skoro bydło nie potrafi żyć w społeczeństwie, to nieszczególnie obchodzi mnie jak się będzie czuło.
@Grooveer: no i przyjadą, za tydzień...
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Jeśli wyślesz im takie zgłoszenie, to mają pełne prawo wezwać kierowcę w sprawie o wykroczenie. Co prawda będzie to za pewnie miesiąc - dwa, a to tym bardziej może go #!$%@?ć, jeśli hipotetycznie codziennie będzie tak parkować (oczywiście na nowo) i codziennie ktoś będzie robił mu zdjęcie - wtedy każde wykroczenie liczy się osobno ( ͡°
@Grooveer: takie miałem ostatnio czasy jak zgłaszałem prze aplikację 19115 po tygodniu zmiana statusu na "njepotwierdzono w terenie". To oczywiście skrajność, ale średni czas interwencji SM w Warszawie to 24h, więc dopóki to się nie zmieni to nie ma co liczyć na poprawę.
Donos na straz napewno ale ta profilaktyczna rysa