Aktywne Wpisy
Tedex123456 +40
Panowie I Panie pijcie ze mno kompot 300k pożegnane
#kredyt #kredythipoteczny #hipoteka #nieruchomosci #chwalesie
#kredyt #kredythipoteczny #hipoteka #nieruchomosci #chwalesie
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Komentarz usunięty przez moderatora
@korporacion: nie #!$%@?, nie można Sebastianie. Od wymierzania kary są uprawnione organy. Robisz zdjęcie i wysyłasz na 19115.
@kozaqwawa: i co z tego? A jakby tedy jechał jechał typ na wózku? Albo matka z dzieckiem? Ma barana mijać? Wiem że nie można ale jak ktoś nie ma do mnie szacunku to i ja do niego nie mam i gdyby ktoś mu kluczami przejechał to bym nie płakał
i gdyby ktoś mu kluczami przejechał to bym nie płakał
??? xD
Co za kraj.
Chcesz kogoś ukarać to dzwon po miejskich, dokumentuj wyczyn. Nie, to #!$%@? w podskokach.
@Gonzi: nie ale straty jakie poniesie każą mu się zastanowić na przyszłość gdzie parkuje. Mandat 100 zł nie da mu takiej lekcji
Komentarz usunięty przez autora
Telefony do SM do jednego samochodu nie maja sensu w większości - chyba że to jakieś bardzo #!$%@? miejsce i pojazd wymaga odholowania.
W Warszawie wystarcza zrobienie zdjęcia i wysłanie go faktycznie przez apkę 19115 albo mailowo do Straży Miejskiej.
Podejrzewam, że koleś nie będzie #!$%@?ł ze stuzłotowego mandatu, ale z faktu, że SM nie może wysłać mu mandatu pocztą, tylko łaskawie musi się
Problemy jednakże z tym są dwa:
1. Organy są nieudolne
2. Kary są śmieszne
@Szejker-Szejker Wykręcam mózg na wszystkie strony i za cholerę nie potrafię się postawić w sytuacji kogoś, kto parkuje na całym chodniku, tuż przed przejściem dla pieszych.
Nigdy nie porysowałbym nikomu samochodu, ale no proszę Cię - typ bez ogródek wysrywa się na wszystkich dookoła, a ty apelujesz o empatię. Skoro bydło nie potrafi żyć w społeczeństwie, to nieszczególnie obchodzi mnie jak się będzie czuło.
@Grooveer: no i przyjadą, za tydzień...
Jeśli wyślesz im takie zgłoszenie, to mają pełne prawo wezwać kierowcę w sprawie o wykroczenie. Co prawda będzie to za pewnie miesiąc - dwa, a to tym bardziej może go #!$%@?ć, jeśli hipotetycznie codziennie będzie tak parkować (oczywiście na nowo) i codziennie ktoś będzie robił mu zdjęcie - wtedy każde wykroczenie liczy się osobno ( ͡°
@Grooveer: takie miałem ostatnio czasy jak zgłaszałem prze aplikację 19115 po tygodniu zmiana statusu na "njepotwierdzono w terenie". To oczywiście skrajność, ale średni czas interwencji SM w Warszawie to 24h, więc dopóki to się nie zmieni to nie ma co liczyć na poprawę.
Donos na straz napewno ale ta profilaktyczna rysa
@Basiura89: mam nadzieję, że jak kiedyś staniesz np. w drzwiach uniemożliwiając komuś przejście to ktoś po prostu sprzeda ci kopa na łeb... i słusznie
@lubiegrzeski: jak typ będzie przechodził w miejscu niedozwolonym (czyt. poza przejściem) to po prostu kierowca audi powinien go #!$%@?ąć, co będzie hamował czy zmieniał kierunek jazdy :)