Aktywne Wpisy

#psiarze to podludzie
leży taki bydlak bez kagańca, ludzie muszą go omijać
musiałam czekać 20min na kolejny tramwaj, bo zwyczajnie bałam się wejść
ile
leży taki bydlak bez kagańca, ludzie muszą go omijać
musiałam czekać 20min na kolejny tramwaj, bo zwyczajnie bałam się wejść
ile
źródło: att.1ntQ4F-aWiIjj2x86zPwXhIiPIlVuzYc6ecBDEMrFxM
Pobierz
źródło: temp_file497699614647137214
Pobierz

źródło: comment_HWIprYHYOkm4zYYDR5UhOmR955lQntY0.jpg
PobierzTakże róbcie te swoje projekty, imprezujcie czy co tam jest waszym redpillem byle ogłupić się
Komentarz usunięty przez moderatora
wez ty juz, opalka marcin, w---------j do domu
Ucz mnie mistrzu zen xDDD
Znam sebków, identyfikujących się z podobnymi do twoich wpisów, ale przecież ty jesteś wyjątkowy, żałosny człowieczku.
Z kolei ludzie zbyt empatyczni, niekoniecznie nadmiernie inteligentni, mają tendencję do przesadzania w drugą stronę. Szukają wyimaginowanego wyższego sensu swojego życia. Egzystencji człowieka. Sęk w tym, że życie nie ma sensu
Wielu ludziom po prostu pasuje życie za 2 koła netto, wyjechanie raz w roku na tydzień nad morze a na codzień 8h prostej pracy fizycznej, obiad, telewizja i piwko. Tacy ludzie nic większego nie osiągają w
@julianna_cebulanna: To jest Twoje podejście, czy uważasz to za jakąś prawdę natury ogólnej? Z punktu tak zwanego 'łoża śmierci' to w jaki sposób przeżyło się swoje życie i jak nas będą wspominać moim zdaniem nie ma najmniejszego
@Bardamu: to prawda, mają przesrane i zauważają, że to wszystko nie ma sensu, ale właśnie dzięki tej drugiej obserwacji mogą jakoś weltschmerz zminimalizować i zbliżyć się do tego "głupiego wzorca". Wiesz jakie to