Aktywne Wpisy
Bakardi +1
Pytanie do kogoś kto ogarnia elektrykę, posiadam na klatce schodowej takie lampki mam założony włącznik schodowy na dole włączam światło u góry mogę wyłączyć i na odwrót. Sprawa wygląda tak że muszę podłączyć na tej klatce wzmacniacz sygnału wifi lecz nie posiadam tam gniazdka elektrycznego, czy dałoby radę jakoś przerobić jedna tą lampkę i podłączyć zamiast niej gniazdko elektryczne tak żeby cały czas tam był prąd pomimo wyłączonych/włączonych lampek na schodach? Proszę

źródło: 1000011876
Pobierz
hirek_gawron +254
Stop. żabY. CzaS

źródło: temp_file2428347764734428762
Pobierz
#nieruchomosci #zalesie
popatrz na mordy z załączonych wiadomości sprzed paru lat więcej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
trzeba było na początku tej drogi kredyt brać, to już byś był wygrany na zmianie jej wartości.
A tak marnujesz kasę - inflacja, najem, ceny w kosmos, a ty dalej czekasz. na co?
Też kiedyś byłem wielkim przeciwnikiem kredytów i nadal jestem, ale już tylko tych typowo konsumpcyjnych np. na droższe auto, najnowszego iPhone’a i inne duperele, które tylko stracą wartość i służą temu, żeby się pokazać.
Ale co innego kredyty inwestycyjne. Kredyt na klitę nawet jak się nie ma zamiaru robić flipa czy wynajmować, można traktować jak inwestycję przez samo to, że dzięki niemu nie trzeba płacić najmu do końca
Hmm co innego gdyby op miał gdzie mieszkać i dorabia extra żeby np. sobie wyremontować, ocieplić, kupić kuchnie czy cokolwiek innego. Ale jeśli faktycznie siedzi na najmie i próbuje uzbierać na mieszkanie bez kredytu to machający_papież.png
Współczesny niewolnik nie ma łańcucha.
Ma kredyt.
Nie ma to jak pożyczyć milion a oddać dwa i pół.
Mniam, kredyt
I pamiętaj, uśmiechaj się.
Ciesz i uśmiechaj. : )
@Adruns: a co jeśli bez kredytu nie mam zamiaru zmieniać miejsca zamieszkania? XD nie każdy jest taki hop siup niektórzy po prostu chcą zbudować dom, mieć spokojną pracę założyć rodzinę i żyć sobie na spokojnie a nie zmieniać pracę co rok bo płacą 1k więcej i co kilka lat zmieniać miejsce zamieszkania