Wpis z mikrobloga

Teścik nowej kamerki, niestety sam program do obróbki zaniżył jakość. Bez tego jest najbardziej ok, wiec do amatorskich nagrań najtańsze xiaomi Yi powinno być ok. Dobre jest to, że jest szeroki obiektyw wiec dosłownie 50 cm obok można postawić kamerkę i wszystko załapie. Wracając do siadu. Niestety bardzo miałem zaorany lower back po wtorkowym treningu z MC + SQ + Pin GM a wczoraj znosiłem pralkę z mieszkania, wiec siady szły bardzo mocno pionowe i brakowało biodra. Jako bonus poniżej fail i wyjebka Borsuka (,)

#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #fullborsukworkout
Kasahara - Teścik nowej kamerki, niestety sam program do obróbki zaniżył jakość. Bez ...
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@urak666: rybie oko, musze sie dowiedzieć jak wyłączyć tę opcje, bo interface tej kamerki na komórce to akurat jakiś dramat. Choć realnie coś mocno spierdoiłem - trochę pionowy drop bomb wyszedł (,)
  • Odpowiedz
@Kasahara: Jesli chodzi o to rybie oko, to mozesz tez po prostu powiekszyc obraz w programie do obrobki - wyjdzie dokladnie na to samo, bez wiekszej straty jakosci. Perspektywa sie jednak nie zmieni - wynika to z soczewki zastosowanej w tej kamerze. Dlatego, wedlug mnie, najlepiej nagrywac tak, jak teraz i ewentualnie powiekszac (przyblizac) obraz w programie - bedziesz mial wiecej danych wejsciowych, wiec np. mozesz wysrodkowac obraz, a efekt
  • Odpowiedz
@Kasahara: w sumie miałem się śmiać z twojego okrzyku "HEP!" bojowego, ale przypomniałem sobie, że sam robię z mordy komorę ciśnieniową i przy fazie pozytywnej zwykle pluję nią na osobę asekurującą ( _)
  • Odpowiedz