Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Mistymay +2
Spotykam sie z chlopakiem z 4 miesiace, ale nie jest to #zwiazki , ma teraz urodziny, w sumie to nie mialam takie sutacji jeszcze i nie wiem co i za ile mu kupic na prezent? Jakies cygara za 200 zł bedzie okej? Czy za duzo jak na taka luźniejsza znajomosc? Mamy po 24 i 26 lat
#niebieskiepaski i troche #tinder
#niebieskiepaski i troche #tinder
#korposwiat #pracbaza
@gansevudei: hm?
Bo ubrania nie są nośnikami służącymi do ekspresji moich poglądów/upodobań. Moje ubrania mają być schludne i minimalistyczne.
@polecam_poczytac_heideggera: u
Mind blown!
Zgadzam się. Nikomu nie narzucam tego w jaki sposób ma się ubierać. Wyraziłem swoją opinię na temat ubioru w miejscu pracy.
Zgadzam się. Umiejętność doboru garderoby do sytuacji świadczy o człowieku.
Zgadzam się.
Jak będę mieć swoją firmę i klienci często będą odwiedzać biuro też wprowadzę dress code, bo jak cie widzą tak cię piszą, łatwiej jest negocjować i sprawić
Link a wczoraj byłem w tej z załącznika
W poprzednim oddziale mogłem po pracy #!$%@?ć w laczkach i krótkich spodenkach.
A casual friday chyba jest u nas nieco błędnie odbierany (przykłady powyżej) W założeniu to nadal jest „semi-smart” casual czyli koszulę zastępujemy prostym polo.
@gansevudei: True
@gansevudei: mnie za to śmieszy dawanie #!$%@? o to jak ktoś się ubiera xD
@gansevudei: hehe no wiadomo PROGRAMISTA tłuste włosy, flanelowa koszula XDD ile Ty masz lat - 50? XD
@Euphor:
U nas w korpo szczurandi mamy co drugi piatek wolny.
pewnie siedzisz w dziale IT i nie czujesz, że #!$%@?. Przejedź się do działu sprzedaży a potem z powrotem na piętro IT :D
@Euphor: taki pogląd ma każdy komu dobra sytuacja życiowa (nie mylić z bogactwem - po prostu taka w której czujesz się spełniony) pozwala cieszyć się życiem bez spinki o innych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
w tym czasie niedocenieni i zakompleksieni mężczyźni gorączkowo wertują blogi, na których inni mężczyźni tego samego typu nauczają jak powinien wyglądać nowoczesny, kreatywny
Parafrazując avatary użytkowników nie służą do wyrażania poglądów, zainteresowań, ani funkcji dekoracyjnej, podobnie jak pseudonimy, dlatego wszystko inne niż imię, nazwisko i zdjęcie (najlepiej legitymacyjne) to błazenada i powód do zażenowania.