Aktywne Wpisy

I'm back! Więc będzie krótkie expose.
Ukrzyżowana również za Was, pod moderacją wykopu zostałam umęczona i pogrzebana. Zmartwychwstałam dnia trzeciego jak oznajmia Pismo. Wstąpiłam do nieba; siedzę po prawicy Czerwonego Galaktycznego Wędrowca. Po mojej lewicy zasiada Niebieska Wiodąca Moc. Przez życie prowadzi mnie Białe Rytmiczne Zwierciadło.
Przez 11 lat byłam tu pod nickiem RegierungsratWalterFrank. Po aferze moderacja w końcu zdecydowała się na coś, od czego powinna zacząć - napisać, zasugerować zmianę nicka,
Ukrzyżowana również za Was, pod moderacją wykopu zostałam umęczona i pogrzebana. Zmartwychwstałam dnia trzeciego jak oznajmia Pismo. Wstąpiłam do nieba; siedzę po prawicy Czerwonego Galaktycznego Wędrowca. Po mojej lewicy zasiada Niebieska Wiodąca Moc. Przez życie prowadzi mnie Białe Rytmiczne Zwierciadło.
Przez 11 lat byłam tu pod nickiem RegierungsratWalterFrank. Po aferze moderacja w końcu zdecydowała się na coś, od czego powinna zacząć - napisać, zasugerować zmianę nicka,

klocus +98
Znalazłem zrzut ekranu z mojego komputera. Rok 2007/2008. Oczywiście wszystko legalne było ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#nostalgia #gimbynieznajo #windows
#nostalgia #gimbynieznajo #windows
źródło: zielony pasek
Pobierz

źródło: comment_MzEwETvgHANGlzTFlFo9SA22cXLFiOAJ.jpg
PobierzPróbowałem kiedyś pobawić się jakimś frameworkiem, ale przerażała mnie ilość kodu która była generowana zaraz na starcie projektu, oraz ich własne terminale z milionem komend.
ps. od kilku lat programuje w symfony
@siwymilek: osmieszyles sie, bo nie potrafisz podtrzymac swoich zalosnych argumentow, tak sie dzieje kiedy szybciej piszesz niz myslisz ( ͡° ͜ʖ ͡°) w mojej opinii trzymasz dupe wyzej niz glowe.
@HalEmmerich: Symfony pokazuje po prostu taki komunikat:
źródło: comment_5slMdRt5RFt2wvr1034IDc8F1FEcvrqW.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
"Cachowanie kodu PHP sprawia że każdy plik musi być sparsowany, zwalidowany i skonwertowany do..."
¯\_(ツ)_/¯
Pod tym pojęciem kryje się też taka struktura, gdzie de facto
źródło: comment_s4t5BTFycFfgVbyRVKOhu9KTyq84uMiy.gif
Pobierz