Aktywne Wpisy

UWAGA! NAGRODY DO WYGRANIA - DOŁĄCZ DO WYZWANIA #orlenbikechallenge
Czołem Wykopowicze,
przychodzimy do Was z rowerowym wyzwaniem #orlenbikechallenge, które odbędzie się w okresie 19.04-19.05. Na czym polega:
Od 19.04 do 19.05 rejestrujecie swoje przejazdy rowerowe poprzez rowerowyrownik i dodatkowo oznaczacie tagiem #orlenbikechallenge.
Wyzwanie dzielimy na cztery etapy i po każdym z nich nagradzamy dwóch uczestników, którzy skompletują największą liczbę kilometrów oraz jedną osobę, która zamieści najciekawszy naszym zdaniem wpis oznaczony
Czołem Wykopowicze,
przychodzimy do Was z rowerowym wyzwaniem #orlenbikechallenge, które odbędzie się w okresie 19.04-19.05. Na czym polega:
Od 19.04 do 19.05 rejestrujecie swoje przejazdy rowerowe poprzez rowerowyrownik i dodatkowo oznaczacie tagiem #orlenbikechallenge.
Wyzwanie dzielimy na cztery etapy i po każdym z nich nagradzamy dwóch uczestników, którzy skompletują największą liczbę kilometrów oraz jedną osobę, która zamieści najciekawszy naszym zdaniem wpis oznaczony
źródło: post-1
Pobierz
spirityfree +11

źródło: comment_MzEwETvgHANGlzTFlFo9SA22cXLFiOAJ.jpg
PobierzTzn? Bo chyba inaczej rozumiesz asynchroniczność, niż reszta świata ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A potem klient stwierdzi, że chce jeszcze X, Y, Z i request z 20ms robi się sekunda, no i się zaczynają jaja. Request po 20ms raczej nie będą wąskim gardłem
@be_a_st: są rozwiązania typu php-react, php-pm czy swoole które pozwalają na uruchomienie aplikacji raz, te ostatnie rozwiązanie pozwala na wydajność rzędu milionów requestów na sekundę w porównaniu do standardowych kilku-kilkunastu tysięcy przy typowym użyciu php