Aktywne Wpisy

tojapaweu +235
Po ostatnich wydarzeniach, napisałem post w którym apeluje do kobiet, aby uważały na siebie, bo p-----w nie brakuje.
Co przeczytałem w zamian? JESTEM CZĘŚCIĄ PROBLEMU, a to tylko kropla w morzu. Większość odpowiedzi, że nie powinienem kazać uważać kobietom, tylko edukować mężczyzn.
A idźcie w p---u z tymi #rozowepaski
#zalesie #torun #logikarozowychpaskow #lewackalogika
Co przeczytałem w zamian? JESTEM CZĘŚCIĄ PROBLEMU, a to tylko kropla w morzu. Większość odpowiedzi, że nie powinienem kazać uważać kobietom, tylko edukować mężczyzn.
A idźcie w p---u z tymi #rozowepaski
#zalesie #torun #logikarozowychpaskow #lewackalogika
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Brutus66 +62
Ocho przekroczona magiczna bariera wieku 30 lat i już koleżanki ze szkoły strzelają rozwodami na lewo i prawo
Nie powiem mam satysfakcje, że ich "idealne" związki się rozpadają i zetrze się ten uśmieszek z ich twarzy
Przynajmniej adwokaci sobie zarobią
mam nadzieję, że każda idzie na ostro a nie ugoda
#zwiazki #blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow
Nie powiem mam satysfakcje, że ich "idealne" związki się rozpadają i zetrze się ten uśmieszek z ich twarzy
Przynajmniej adwokaci sobie zarobią
mam nadzieję, że każda idzie na ostro a nie ugoda
#zwiazki #blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow

źródło: comment_MzEwETvgHANGlzTFlFo9SA22cXLFiOAJ.jpg
Pobierz-niski próg wejścia->mniej wkładu własnego
-zarobki coraz bardziej zbliżone do innych
-możliwość pracy zdalnej=więcej czasu, wolności
minusy->pryszczate nerdy mają ból d--y, że zarabiasz i sobie żyjesz bez bólu ( ͡º ͜ʖ͡º)
Nawet kompilator cpp nie wylapie błędów biznesowych =]
ps. Php jest ble, chociaż zdaje sobie sprawę że ruszyło do przodu, tylko już za pozno.
@getin: xdd szkoda że nie do innych programistów
@WyjmijKija: zwal sobie do tego to ci ulży ¯\_(ツ)_/¯
źródło: comment_f4r6cGoxQTpxJoOE1P5sUc560Tf207DA.jpg
Pobierz@botpoziomu: ...a jeśli robisz stronę internetową, to interpreter jest uruchamiany przez serwer www i wynik jego działania (w tym i informacje o błędach) przesyłane są do klienta/przeglądarki (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
źródło: comment_0YUaugoRXb1sRHgIelbAnM3zbRQ1Qxte.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@HalEmmerich: jeżeli serio tak robisz strony to robisz to bardzo źle.