Aktywne Wpisy

Wergiliusz wskazał Dantemu X krąg piekła i rzekł do niego:
- I oto będziesz wstawał codziennie przez 40 lat o 4 rano, potem jechał godzinę do Januszexu by od 6:00 być gotowym przy rozgrzanej do czerwoności maszynie na 12h zmianę.
Po czym Dante narobił pod siebie i zapłakał w trwodze.
#kolchoz #praca #januszex
- I oto będziesz wstawał codziennie przez 40 lat o 4 rano, potem jechał godzinę do Januszexu by od 6:00 być gotowym przy rozgrzanej do czerwoności maszynie na 12h zmianę.
Po czym Dante narobił pod siebie i zapłakał w trwodze.
#kolchoz #praca #januszex
Bezmyślność ludzka mnie dobija czasem. Po lesie u mnie latał królik, taki zwykły hodowlany, ktos go wywalił pewnie. Próbowałem go złapać bo na wolności dlugo nie pożyje ale uciekał. Poprosilem o pomoc mi znajomą co u weterynarza pracuje, w końcu pod siatką zwiał na jedna posesje co małżeństwo lekarzy mieszka.
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik

źródło: comment_MzEwETvgHANGlzTFlFo9SA22cXLFiOAJ.jpg
PobierzNawet kompilator cpp nie wylapie błędów biznesowych =]
ps. Php jest ble, chociaż zdaje sobie sprawę że ruszyło do przodu, tylko już za pozno.
@getin: xdd szkoda że nie do innych programistów
@WyjmijKija: zwal sobie do tego to ci ulży ¯\_(ツ)_/¯
źródło: comment_f4r6cGoxQTpxJoOE1P5sUc560Tf207DA.jpg
Pobierz@botpoziomu: ...a jeśli robisz stronę internetową, to interpreter jest uruchamiany przez serwer www i wynik jego działania (w tym i informacje o błędach) przesyłane są do klienta/przeglądarki (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
źródło: comment_0YUaugoRXb1sRHgIelbAnM3zbRQ1Qxte.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@HalEmmerich: jeżeli serio tak robisz strony to robisz to bardzo źle.