Aktywne Wpisy

mirko_anonim +490
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#feels #rodzicielstwo
Mając 30 lat stałam się jednocześnie wdową i matką. W ciągu jednego miesiąca pochowałam męża i urodziłam dziecko. Mój mąż nie zdążył poznać swojego syna. Nowotwór był na tyle zaawansowany, że każda godzina życia była na wagę złota. Ostatnio przyszedł do mnie nasz prawie 4 letni syn i zapytał się czy pójdziemy do taty, bo chce mu wręczyć zaproszenie do przedszkola na
#feels #rodzicielstwo
Mając 30 lat stałam się jednocześnie wdową i matką. W ciągu jednego miesiąca pochowałam męża i urodziłam dziecko. Mój mąż nie zdążył poznać swojego syna. Nowotwór był na tyle zaawansowany, że każda godzina życia była na wagę złota. Ostatnio przyszedł do mnie nasz prawie 4 letni syn i zapytał się czy pójdziemy do taty, bo chce mu wręczyć zaproszenie do przedszkola na

sforce +136
#gielda jesteście za podatkiem katastralnym od 3 mieszkania? Szczerze mówiąc, pomimo ze mam bardziej wolnościowe poglądy to takie opodotakowanie nie byłoby głupie, częśc ludzi pomyślałoby o innych formach inwestycji .

źródło: comment_MzEwETvgHANGlzTFlFo9SA22cXLFiOAJ.jpg
Pobierz@siwymilek: Co konkretnie?
https://v.redd.it/lm31ukas41611
@botpoziomu: ...ups. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
to samo można powiedzieć o javescript
o to to
negatywne emocje w stosunku do php przejawiaja sie na wykopie powszechnie, a ludzie, ktorzy przyznaja sie do korzystania z php sa czesto szkalowani, dlatego uwazam to za nadmierny hejt. Mysle, ze wystarczy sie wyluzowac i korzystac z jezykow w zaleznosci od potrzeby. Przystosowanie
W sumie nie wiem op co to pisze i tak zaraz pewnie wysoczysz z kolejnymi głupstwami nie mając pojęcia o tym języku xDDD
źródło: comment_9e6b4NE502gErIPMSLimxjkBTSrYcTsW.jpg
Pobierz[2018-09-05 09:34:18] php.CRITICAL: Parse error: syntax error, unexpected 'return' (TRETURN) {"exception":"[object] (Symfony\Component\Debug\Exception\FatalThrowableError(code: 0): Parse error: syntax error, unexpected 'return' (TRETURN) at /var/www/project/src/AppBundle/Controller/ChallengeHallController.php:47)"} []
Każdy plik z błędną składnią wykłada cały projekt jak przy kompilatorze.