Aktywne Wpisy

mirko_anonim +5
✨️ Czy zmiana nazwiska po ślubie jest ważna? Ⓘ
Latem przyszłego roku planuję ślub. Jednak mam jeden ogromny zgrzyt, który dosłownie czuję jak strzał w serce. Moja narzeczona nie planuje zmieniać nazwiska – nawet nie chce podwójnego.
Od początku przygotowań na wszystko się zgadzałem. Wybór sali, muzyka, jedzenia, fotografa, nawet podróż poślubna jest wybrana stricte pod nią. Ona chce ceremonię na plaży, zgadzam się. Chce konkretną muzykę, zgadzam się. Fotograf, jedzenie, podróż poślubna –
Latem przyszłego roku planuję ślub. Jednak mam jeden ogromny zgrzyt, który dosłownie czuję jak strzał w serce. Moja narzeczona nie planuje zmieniać nazwiska – nawet nie chce podwójnego.
Od początku przygotowań na wszystko się zgadzałem. Wybór sali, muzyka, jedzenia, fotografa, nawet podróż poślubna jest wybrana stricte pod nią. Ona chce ceremonię na plaży, zgadzam się. Chce konkretną muzykę, zgadzam się. Fotograf, jedzenie, podróż poślubna –

JoMaHaa +1311
Dam Wam taki protip. Jak jestescie z kobitą w związku to zapytajcie się jej czasem czy nie przytyła troszeczkę, albo powiedzcie cos w stylu "oo widzę, ze troszkę przybylo Cię w bioderkach". To jej da sygnał że się interesujecie nią i zauważacie nawet drobne zmiany bo wam zależy i nie jest obojętna.
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski

Tutaj jeden z przykładów, choć w kontroli a nie w wykonawstwie: https://geoforum.pl/news/25707/olsztyn-poszukiwany-inspektor-wojewodzki-w-wigik z #olsztyn
Przeczytajcie wymagania, a potem proponowaną pensję, chyba nie muszę tłumaczyć że bez większych wymagań w markecie spożywczym zarobicie więcej... #ostrzegam #przestrzegam #studia #studbaza #zalesie #rekrutacja
źródło: comment_n7ZyQBP0vwhFsQlrxpQSd4bZTPcgZ6WK.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@owsikalfred 2.5-3 w delegacji! Nie ma to jak siedzieć w hotelu, baraku 300 km od domu i zarabiać takie pieniądze
@Papierosek_po_samobojstwie kilka razy nawet ktoś do mnie z łapami wyskakiwał bo droga miała być gdzie indziej, projektant ich oszukał bądź granicą jest gdzie indziej, bo dziad tak oral
@rith cała prawda,
@wieesieek: ma swoja firme i tu roznica
Komentarz usunięty przez autora
Stawki w geodezji to jest śmiech. Jest spora nadpodaż geodetów bo jeszcze jakiś czas temu zespół geodezyjny to były 3 osoby, potem dwie a teraz wystarczy jedna osoba.
Ja ostatnio jak mnie ludzie pytają "Panie co to będzie?" mam dwie odpowiedzi, biedronka albo obóz dla Czeczenów :)
Co do samego zawodu,.to jak poprzednicy- bardzo dużo ludzi się zwalnia. Ode mnie że sporej jak na tą branże firmy (ca.40 osób) w ostatnich 2-3 latach jakieś 10 osób spierdzielilo do IT, kilka innych całkiem zmieniło branże.
źródło: comment_Ht5ROLJRz5bekKermdo2r7ikwpM7KBsi.jpg
PobierzA dwa sprzęt kosztuje tyle, by zacząć od zera musi wywalić że 100k plnow
Więc albo ma rodzinną firmę, albo miała w CH kasy na start
Komentarz usunięty przez moderatora