Aktywne Wpisy

wykopowa_ona +1451
źródło: temp_file8281088735139722680
Pobierz
Mirki, chwalę się. Mój mały zespół w moim dużym korpo rozrasta się, a ja od przyszłego miesiąca będę miał w sumie 12 osób pod sobą. Zawsze chciałem być managerkiem i rządzenie innymi i nadawanie kierunku było moim celem zawodowym. Teraz czuję, że ten cel został osiągnięty.
Nie jest to dużo, ale i tak jestem z siebie dumny.
#pracbaza #korposwiat #praca
Nie jest to dużo, ale i tak jestem z siebie dumny.
#pracbaza #korposwiat #praca

Albo rodzice decydują wspólnie, albo jedna osoba może powiedzieć "sorry, ale jednak nie chce".
Oczywiście "prawna aborcja" powinna być dokonana w okresie kiedy kobieta może dokonać aborcji minus 1 miesiąc (żeby dać czas kobiecie). Do tego kobieta powinna mieć prawny obowiązek poinformowania ojca żeby mógł się do tego ustosunkować.
@keyah: jak kobieta jest na tyle nie dojrzała iż nie potrafi się sama zabezpieczyć lub zwyczajnie powiedzieć partnerowi przed stosunkiem iż ma się on zabezpieczyć to nie jest wystarczająco dojrzała do tak odpowiedzialnej roli jaką jest bycie matką.
Komentarz usunięty przez moderatora
Powinniśmy dać każdemu prawo decydowania czy chce być rodzicem (odpowiednio wcześnie przed narodzinami). Jeśli kobiety chcą mieć pełną swobodę w decydowaniu mężczyzną też się należy (i tak miałby mniejsze możliwości).
@keyah: jak kobieta jest na tyle nie dojrzała iż nie potrafi się sama zabezpieczyć lub zwyczajnie powiedzieć partnerowi przed stosunkiem iż ma się on zabezpieczyć to nie jest wystarczająco dojrzała do tak odpowiedzialnej roli jaką jest bycie matką.
@
@kicioch: przecież nie przedstawiam.
Komentarz usunięty przez autora