Aktywne Wpisy

freddd +8
Ma ktoś skarpety z wełny merino?
Ciekawi mnie jak się spisują i czy warte swojej ceny?
Ciekawi mnie jak się spisują i czy warte swojej ceny?
źródło: 1000040972
Pobierz
wykopowa_ona +541
źródło: temp_file8281088735139722680
Pobierz

Screen od @pan_kleks8
#38t2 #moderacjacontent #wykop #syria #syriaspam
źródło: comment_dmxgWG6zNnwsdqVJuahSwzZNlVlDTTvC.jpg
Pobierz@mrbarry: Nie powinna, to byłoby dziwne gdyby powodowała. Ale podrzucę temat do zbadania.
źródło: comment_jgC4WFx1CUPhfDjrpHmJyhrShFWBTGyM.jpg
PobierzModerator nawet stworzyl multikinto by wejsc ze mna w pyskowke w tamtym znalezisku.
@zakola: Rozumiem, że zdjęcie może burzyć Twoje poczucie estetyki, ale jeśli zaczniemy bawić się w usuwanie takich zdjęć, bo Tobie się ono nie podoba, to równocześnie będziemy musieli usuwać wszelkie podobne zdjęcia kobiet. O to Ci chodzi? Zaznaczę jedynie, że osoba znajdująca się na zdjęciu nie zgłosiła się do nas, a jakiekolwiek dane nie zostały tu upublicznione. Nie mamy nawet pewności, że opisana
źródło: comment_kGW7sneCaLaEAv44tx0SySaNrmvKi7A6.jpg
Pobierz@a__s: no to ciekawe, bo jak ostatnim razem usunięto mój wpis z racji kilku przekleństw, to po moim pytaniu, czy nie mogli po prostu wyedytować tych słów, otrzymałem informację od moderacji, że nie mogą poprawiać. No a później przykładnie mnie olano.
Kiedyś sądziłem, że te wrzuty na moderację są przesadzone. Jak widać, myliłem się.
@metalowy_pasterz: I prawidłowo Ci odpisano. Moderatorzy nie mogą ingerować w treść komentarzy oraz w treść wpisów i komentarzy do wpisów. Albo coś narusza regulamin i jest usuwane albo nie narusza regulaminu i moderator tego nie rusza. Ze znaleziskami sprawa jest nieco inna - tu akceptujemy zgłoszenia dotyczące tytułu lub opisu znaleziska,
@zakola: Rozumiem, ale jednak moderacja nie może kierować się zasadą "źle wygląda". Inaczej musieliby usunąć z serwisu większość treści ;-) W moderacji ciężko jest znaleźć złoty środek, tu zawsze ktoś będzie niezadowolony, bo zgłaszający zawsze uważa, że ma rację, a osoba, której treść usunięto, że usunięcie było bezpodstawne. Trudno pogodzić te dwa stanowiska. W Twoim przypadku moderator odrzucił zgłoszenie - więc