Aktywne Wpisy

Pamiętam jak w podstawówce omawialiśmy książkę "Chłopcy z Placu Broni" i nauczycielka chwaliła postawę Erno Nemeczeka.
Stawiała nam go jako wzór do naśladowania, no tylko ja na to inaczej patrzyłem.
Zadawałem sobie pytanie "Gdzie byli dorośli?", moim zdaniem to że Erno zmarł nie było czymś godnym pochwały.
Według mnie dzieci nie powinny ginąć za jakieś swoje ideały, w tym wypadku jakiś głupi plac którego traktowali jak małą ojczyznę, cała książka gloryfikowała w
Stawiała nam go jako wzór do naśladowania, no tylko ja na to inaczej patrzyłem.
Zadawałem sobie pytanie "Gdzie byli dorośli?", moim zdaniem to że Erno zmarł nie było czymś godnym pochwały.
Według mnie dzieci nie powinny ginąć za jakieś swoje ideały, w tym wypadku jakiś głupi plac którego traktowali jak małą ojczyznę, cała książka gloryfikowała w

zazdrosny +59
ja myślałem, że to forum o wykopkach, a wy chorzy psychicznie jesteście xd

Screen od @pan_kleks8
#38t2 #moderacjacontent #wykop #syria #syriaspam
źródło: comment_dmxgWG6zNnwsdqVJuahSwzZNlVlDTTvC.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@piotr-zbies: @pan_kleks8 Ale z tego co widzę, tutaj nic złego się nie wydarzyło. Jeden z użytkowników zgłosił treść jako "atakuje mnie", moderator odrzucił zgłoszenie uznając je jako nieprawidłowe, ponieważ nie było podstaw do podjęcia działania (znalezisko nie dotyczy tego użytkownika). Wykopowicz @pan_kleks8 jest autorem znaleziska, dlatego u niego pojawiła się
https://www.wykop.pl/wpis/30567283/szanowna-moderacjo-moderacja-szanowna-anno-as-szan/108520369/#comment-108520369
@piotr-zbies: Jeśli treść dotyczy danego moderatora, to mod zgłasza temat naszemu głównemu moderatorowi (a więc osobie, która zarządza moderacją) i to główny moderator decyduje o tym czy doszło do naruszenia.
Komentarz usunięty przez autora
@Daleki_Jones: Właśnie analizuję zgłoszenia na znalezisko - rzeczywiście został usunięty capslock z tytułu znaleziska. Dlatego do autora trafiła możliwość odwołania się. Capslocki, błędy ortograficzne, wulgaryzmy - jeśli coś z tego zostanie zgłoszone, moderatorzy również poprawiają.
@a__s czy zmiana tytułu/opisu powoduje usunięcie znaleziska z obserwowanych? Jeżeli tak to ładny błąd.
@mrbarry: To akurat niemożliwe. Każda zmiana dokonywana w znalezisku automatycznie zapisywana jest w historii zmian. W tym znalezisku poprawiono jedynie tytuł (capslock), nie dokonywano innych edycji. Nie usuwano treści, nie zmieniano tagów. Nie wiązałabym tych spraw.
@piotr-zbies: Teoretycznie tak, bo przecież system nie rozpozna, że treść dotyczy tego konkretnego moda, ale przypominam, że akcje moderatorów i tak są sprawdzane przez głównego moda, dlatego taka zmiana szybko zostałaby wykryta.