Aktywne Wpisy

Defined +707
titus1 +157
Mój rudy kumpel kot Donald dziś zakończył życie. Miał raptem 3 lata i 10 miesięcy Zginął przez ludzką zawiść, został otruty. Był ze mną odkąd znalazłem go jako pół ślepe, zasmarkana kocie. Mistrz dzikich gonitw z psem, które odbywały się po domu w środku nocy. Wybitny specjalista od spania u wylotu powietrza w laptopie. Znakomity smakosz saszet. Trzymaj się tam, gdziekolwiek jesteś. #koty #zwierzeta #przyjaciel
źródło: 1000001595
Pobierz

#zalesie #sporttozdrowie
źródło: comment_ffXMgRKsxdFSxbDIFhrW0PBAgs5GrRYC.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_sSfwPT2GcubCkWORRfX5c7OeEs7aStj3.jpg
Pobierz@KabelZNadcisnieniem właśnie tato mi mówił (miał to samo 5 lat temu) że najlepiej na to nie patrzeć bo podświadomie zaciskasz mięśnie, co sprawia większy ból. BTW kiedy to będzie wyjęte? Jeszcze dziś czy dopiero jutro? Czy to zależy od tego ile splynie?
Znieczulenie puszcza. Mam jakąś kroplowke, ale mimo to zaczyna się (╯︵╰,)
źródło: comment_aVFLbGaibHOi6kG8Sf6xvJLWYowjiC0V.jpg
PobierzNie jestem w tym szpitalu co ja, bo jestem jedynym niebieskim na oddziale, choć w sumie to bez różnicy bo nawet jakbyśmy byli pokój obok to byśmy się nie odwiedzili ( ͡º ͜ʖ͡º)
Przynajmniej dziś.
Drugą operację miałem o 13 (rekonstrukcja ACL i zszywana łąkotka) i następnego dnia o 11 już byłem na rehabilitacji bez żadnych drenów - porządny specjalista
Przy pierwszej, przy zwykłym czyszczeniu łąkotki kazał mi prawie 2 tyg leżeć konował cholerny i zanik mięśnia cholerny się pojawił.
źródło: comment_Outjt48iLQcGHWKFQV2LaEe26vIEGNc5.jpg
Pobierz