Wpis z mikrobloga

via Android
  • 2
@shuya dokładnie ALC. zerwanypodczas gry w kosza. 30 letni emeryci postanowili wracać do formy i trochę nie wyszło ( ͡º ͜ʖ͡º) mam nadzieję że teraz będzie lepiej z powrotem do sportu.
  • Odpowiedz
@mysz0n: ja grałem w nogę, miałem 21 lat i strzeliło, do sportu takiego regularnego jak przed zerwaniem nie wróciłem, ale od czasu do czasu jakiś orlik to daję radę, rekonstrukcję miałem w 2011 r. i trzyma więc chyba jest dobrze :) powodzenia i najważniejsze to przyłożyć się do rehabilitacji
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Plysiek
@KabelZNadcisnieniem właśnie tato mi mówił (miał to samo 5 lat temu) że najlepiej na to nie patrzeć bo podświadomie zaciskasz mięśnie, co sprawia większy ból. BTW kiedy to będzie wyjęte? Jeszcze dziś czy dopiero jutro? Czy to zależy od tego ile splynie?
Znieczulenie puszcza. Mam jakąś kroplowke, ale mimo to zaczyna się (,)
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@DawPi pozdro pozdro ( ͡º ͜ʖ͡º)
Nie jestem w tym szpitalu co ja, bo jestem jedynym niebieskim na oddziale, choć w sumie to bez różnicy bo nawet jakbyśmy byli pokój obok to byśmy się nie odwiedzili ( ͡º ͜ʖ͡º)
Przynajmniej dziś.
  • Odpowiedz
@mysz0n: Ja miałem wyciągany dren na drugi dzień i od razu do domku. Z tym drenem zależy też od osoby, kumplowi się zaklinował przy wyciąganiu i mówił że gwiazdy widział. U mnie natomiast krótki ból i po sprawie.
  • Odpowiedz
@mysz0n leczenie bólu jest formą terapii. Jak Cie bedzie napierdzielać to poproś o coś p. bólowego. Chyba, że jesteś twardy jak Stefan Rambo to dasz radę( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@linoleum Poznań. Ja też odkladalem, ale miesiąc temu kolejny raz mocno strzelilo. Ponad tydzień nie mogłem. Chodzić. Do tego 2 dzieci lvl2 i 5 i denerwowalo mnie to że nie mogę za nimi zdążyć jak gdzieś uciekają, nie mogę się z nimi bawić, ani normalnie iść pobiegać czy pojeździć na rowerze. Nie odkladaj, nie ma sensu. Szkoda życia i czasu.
  • Odpowiedz
@mysz0n: Miałem to samo. Zależy od szpitala i lekarza który Ci to robił.
Drugą operację miałem o 13 (rekonstrukcja ACL i zszywana łąkotka) i następnego dnia o 11 już byłem na rehabilitacji bez żadnych drenów - porządny specjalista
Przy pierwszej, przy zwykłym czyszczeniu łąkotki kazał mi prawie 2 tyg leżeć konował cholerny i zanik mięśnia cholerny się pojawił.
  • Odpowiedz