Aktywne Wpisy

kinollos +397

olaf_wolominski +91
Cykliczna przypominajka że @pieczony_szczur_z_ogniska grozi mirabelkom gwałtem po tym jak wyśle im swojego kindybała oraz przypominajka że może mi najwyżej possać.
Osobnik ten to dobry przykład do czego zdolne jest normictwo spuszczone ze smyczy, nie wiem dlaczego moderacja toleruje mizoginistyczne normictwo na wykopie. Nie dla ideologii normie.
#przegryw #heheszki #humorobrazkowy #niebieskiepaski #rozowepaski #spermochlip #spermiarzalert #neuropa
Osobnik ten to dobry przykład do czego zdolne jest normictwo spuszczone ze smyczy, nie wiem dlaczego moderacja toleruje mizoginistyczne normictwo na wykopie. Nie dla ideologii normie.
#przegryw #heheszki #humorobrazkowy #niebieskiepaski #rozowepaski #spermochlip #spermiarzalert #neuropa

#zalesie #sporttozdrowie
Komentarz usunięty przez autora
@KabelZNadcisnieniem właśnie tato mi mówił (miał to samo 5 lat temu) że najlepiej na to nie patrzeć bo podświadomie zaciskasz mięśnie, co sprawia większy ból. BTW kiedy to będzie wyjęte? Jeszcze dziś czy dopiero jutro? Czy to zależy od tego ile splynie?
Znieczulenie puszcza. Mam jakąś kroplowke, ale mimo to zaczyna się (╯︵╰,)
Nie jestem w tym szpitalu co ja, bo jestem jedynym niebieskim na oddziale, choć w sumie to bez różnicy bo nawet jakbyśmy byli pokój obok to byśmy się nie odwiedzili ( ͡º ͜ʖ͡º)
Przynajmniej dziś.
Drugą operację miałem o 13 (rekonstrukcja ACL i zszywana łąkotka) i następnego dnia o 11 już byłem na rehabilitacji bez żadnych drenów - porządny specjalista
Przy pierwszej, przy zwykłym czyszczeniu łąkotki kazał mi prawie 2 tyg leżeć konował cholerny i zanik mięśnia cholerny się pojawił.