Aktywne Wpisy

krucjan +46
Długo wyczekiwałem i kupiłem w końcu baldura na promce w sumie dopiero zacząłem ale muszę wam powiedzieć, że trochę ostudził się mój zapał. Po tym jak się nasłuchałem jak ta gra wręcz ratuje dzisiejszy gejming liczyłem na wsiaknięcie w nią jak bagno od pierwszych chwil, że nie będą widział kiedy pół dnia zleciało jak się zagram tym czasem jest na razie, cóż... średnio.
Poczynając od sterowania
Brakuje mi większego zooma.
Przyśpieszanie
Poczynając od sterowania
Brakuje mi większego zooma.
Przyśpieszanie

DrJudym +96

Zero burd. Zero pomyłek. Zero oburzenia starych bab.
Tak powinno być wszędzie.
#lekarz #polskasluzbazdrowia #niewiemjaktootagowac #truestory
źródło: comment_SIPBxilKMdrJVWLeFMocq7TYJtenXjcu.jpg
Pobierz@nocnica: nie kuś nie kuś, właśnie jadę do paczkomatu po nową kawę do testowania i jak zaparzę to dopiero mogę ponarzekać. :D
Jak się te sprawy rozwiązuje w cywilizowanym kraju (Niemcy)? Zarówno w miejscach, gdzie obowiązuje kolejka czy rejestracja godzinowa, pacjentów WYWOŁUJE LEKARZ. Nikt nie ma prawa wejść do lekarza, jeśli nie zostanie wywołany, a sprawy "ja tylko na chwilkę" trzeba zawsze załatwiać przez rejestrację.
Problem ze starymi babami, horymi curkami itd. rozwiązany raz na zawsze.
@wertwig: Najpierw wchodzi 16:30 kolejno 16:40 i teraz kolej na 16:50. Dziekuje że pomogłem.
@Grzabek: teoretycznie nie powinieneś dostać numerka, lub dostać bieżący i zostać zawołany wcześniej, ale to tylko teoria.
Powiedz to Grażynom, których "nie obchodzi, one przyszły na czas który im pan doktor podał i wchodzą!" Oczywiście, ze nikt się na to zazwyczaj nie zgadza, ale Grażyna się będzie stawiać.