Aktywne Wpisy
nowszyja +486
Za zabicie dwóch kobiet 1,5 roku (będzie przez to mógł zamienić to na dozór elektroniczny), za zabicie strusia 4 lata xD I żeby nie było, nie bronie tego zwyrola od strusia, ale kara dla adwokata od "trumny na kółkach", to naplucie na twarz rodzinom ofiar. A poniżej jak sędzią bronił (!!!) oskarżonego:
#polska #prawo #samochody #polskiedrogi
#polska #prawo #samochody #polskiedrogi
źródło: HCqBR27XMAAeG3o
Pobierz
krolowa_lodu +12
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Zero burd. Zero pomyłek. Zero oburzenia starych bab.
Tak powinno być wszędzie.
#lekarz #polskasluzbazdrowia #niewiemjaktootagowac #truestory
źródło: comment_SIPBxilKMdrJVWLeFMocq7TYJtenXjcu.jpg
Pobierz@nocnica: nie kuś nie kuś, właśnie jadę do paczkomatu po nową kawę do testowania i jak zaparzę to dopiero mogę ponarzekać. :D
Jak się te sprawy rozwiązuje w cywilizowanym kraju (Niemcy)? Zarówno w miejscach, gdzie obowiązuje kolejka czy rejestracja godzinowa, pacjentów WYWOŁUJE LEKARZ. Nikt nie ma prawa wejść do lekarza, jeśli nie zostanie wywołany, a sprawy "ja tylko na chwilkę" trzeba zawsze załatwiać przez rejestrację.
Problem ze starymi babami, horymi curkami itd. rozwiązany raz na zawsze.
@wertwig: Najpierw wchodzi 16:30 kolejno 16:40 i teraz kolej na 16:50. Dziekuje że pomogłem.
@Grzabek: teoretycznie nie powinieneś dostać numerka, lub dostać bieżący i zostać zawołany wcześniej, ale to tylko teoria.
Powiedz to Grażynom, których "nie obchodzi, one przyszły na czas który im pan doktor podał i wchodzą!" Oczywiście, ze nikt się na to zazwyczaj nie zgadza, ale Grażyna się będzie stawiać.