Aktywne Wpisy
sildenafil +757
Stanie na baczność w samych majtkach lub czasami bez przed urzędnikami państwowymi podczas przymusowych badań lekarskich w celu naznaczenia kategorią przydatności do użycia podczas wojny - czy jest coś bardziej pozbawiającego godności obywatelskiej?
Jesteśmy na półmetku tegorocznej kwalifikacji wojskowej. Jeszcze miesiąc. Powodzenia.
#kwalifikacjawojskowa #obowiazkowecwiczeniawojskowe #medycyna #pieklomezczyzn #dyskryminacjamezczyzn #wojsko #depresja
Jesteśmy na półmetku tegorocznej kwalifikacji wojskowej. Jeszcze miesiąc. Powodzenia.
#kwalifikacjawojskowa #obowiazkowecwiczeniawojskowe #medycyna #pieklomezczyzn #dyskryminacjamezczyzn #wojsko #depresja
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki, postanowiłem podzielić się z Wami swoimi przemyśleniami, może trochę szukając przy tym porady. #informatyk15k here, obecnie żyję na kosztownym wynajmie, ale pojawiła się opcja przeprowadzki do mieszkania, które odziedziczyłem po ciotce, znajdującego się 50 minut jazdy od Wrocławia. Problem w tym, że moja partnerka nawet nie rozważa takiej opcji; marzy jej się życie w samym centrum Wrocławia, gdzie oczywiście oczekuje, że zakupię mieszkanie za astronomiczną sumę (na bardzo
Mirki, postanowiłem podzielić się z Wami swoimi przemyśleniami, może trochę szukając przy tym porady. #informatyk15k here, obecnie żyję na kosztownym wynajmie, ale pojawiła się opcja przeprowadzki do mieszkania, które odziedziczyłem po ciotce, znajdującego się 50 minut jazdy od Wrocławia. Problem w tym, że moja partnerka nawet nie rozważa takiej opcji; marzy jej się życie w samym centrum Wrocławia, gdzie oczywiście oczekuje, że zakupię mieszkanie za astronomiczną sumę (na bardzo
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
zgodnie z obietnica wrzucam swiezo sprowadzone BMW F30 mpakiet Estorilblau.
Jest piekne i zajebiste. Dla hejterow dodam, ze to 2.0d 184 KM, ale co z tego. Wygladem urywa dupe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#motoryzacja #bmw #pokazauto #pracbaza #handlarze
Komentarz usunięty przez autora
@lemansblue: to ja może jestem jakiś dziwny ale wolałbym już samochód który lepiej jedzie a wygląda brzydko niż odwrotnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
BMW wolniejszy niż wygląda.
@lemansblue: nigdy nie rozumiem ludzi, którzy zamawiają mpakiety, pakiety amg itp do aut, gdzie silnik to padło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chris mówi, że wystarcza.
https://youtu.be/zKrXFTL_6pw
Skąd masz pieniądze, czemu silnik #!$%@?, po co takie drogie auto, czemu nie VAG, gdzie pracujesz i chyba wisienka na torcie: CZEMU NIE KUPIŁEŚ TAŃSZEGO AUTA A ZA RESZTĘ PIENIĘDZY NIE POMOGŁEŚ BIEDNYM POTRZEBUJĄCYM RODZINĄ???
@lemansblue: zajebisty silnik, hejtują chyba hondziarze z 1.5 ( ͡° ͜ʖ ͡°)