Aktywne Wpisy
brixo +5
Prawnicy jednogłośnie twierdzą, że za popełnione czyny, Hołowni i Bodnarowi grozi od 10 lat pozbawienia wolności aż do dożywocia.
Dodajmy, że obaj mają dość młode żony, a nawet małe dzieci, którym jak widać beż chwili zawahania, rujnują życie.
Sprawiedliwość zawsze PO-wraca. Nie pomogą tłumaczenia, że były opinie prawne. Nie pomogą tłumaczenia, że tego chciał Tusk.
Tusk ma czyste ręce, a brudną robotę wykonują za niego ludzie tacy jak Bodnar, Hołownia czy Sienkiewicz...
Dodajmy, że obaj mają dość młode żony, a nawet małe dzieci, którym jak widać beż chwili zawahania, rujnują życie.
Sprawiedliwość zawsze PO-wraca. Nie pomogą tłumaczenia, że były opinie prawne. Nie pomogą tłumaczenia, że tego chciał Tusk.
Tusk ma czyste ręce, a brudną robotę wykonują za niego ludzie tacy jak Bodnar, Hołownia czy Sienkiewicz...
Antibambino +34
Mam wrażenie, że na #tvn24 ktoś się z kimś założył, że codziennie na głównej będzie słowo "ministra". Mam dość. Blokuję to lewackie gówno.
Każdemu błaznowi, który używa tego słowa, polecam używanie w mowie słowa "adjunktka".
#bekazlewactwa #bekazfeministek #bekazpodludzi #tvn24
Każdemu błaznowi, który używa tego słowa, polecam używanie w mowie słowa "adjunktka".
#bekazlewactwa #bekazfeministek #bekazpodludzi #tvn24
zgodnie z obietnica wrzucam swiezo sprowadzone BMW F30 mpakiet Estorilblau.
Jest piekne i zajebiste. Dla hejterow dodam, ze to 2.0d 184 KM, ale co z tego. Wygladem urywa dupe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#motoryzacja #bmw #pokazauto #pracbaza #handlarze
Mam jeszcze kilka aut, ale o nich też wspominam w innych wpisach więc szukaj. No i pochwal się czym ty jeździsz. Mercedesem czy innym solarisem? xD
@lemansblue: po co sportowy zawias w aucie, którym za bardzo nie ma jak pojechać? Nie ukrywajmy, że mpakiety i inne kupowane są tylko ze względu na wyposażenie w dokładki.
Jeżeli nadauto to i fanboj, tak jak ja
E90 to był model w dwóch wersjach: przed lift 2005-2008, polift 2009-2011. E91 to nic innego jak E90, ale w kombi.
A co do ledów, owszem, E90 (2009-11) miało ledy chociażby w kierunkach.
Komentarz usunięty przez autora
@lemansblue: nie hejtowałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czlowiek sie stara zeby ludzie jak juz nie stac ich na nowe kupowali dobre, sprawdzone uzywane a tu kilku malkontentow sie trafi i caly misterny plan w #!$%@?.
Szacun, ze sa tu jeszcze ogarniete Mireczki.