Aktywne Wpisy

luckylukk +5
#sebcel
Czy ktoś jest w stanie streścić mi te uniwersum? Kim jest ten człowiek i czemu jest tak popularny na wykopie?
Czy ktoś jest w stanie streścić mi te uniwersum? Kim jest ten człowiek i czemu jest tak popularny na wykopie?

Dewasta 0
źródło: Screenshot_20251009-010419_1
PobierzCzy waszym zdaniem Natalia jest atrakcyjna?
- Tak zarówno fizycznie jak i z charakteru 7.1% (8)
- Tylko fizycznie 45.1% (51)
- Tylko z charakteru 0.9% (1)
- Ani fizycznie, ani z charakteru 38.1% (43)
- Wolę Sepleniaka 8.8% (10)

Czy to jest jakiś problem dla płci męskiej że ich #rozowypasek chce mieć dwuczłonowe nazwisko po ślubie? (nazwisko partnera - nazwisko panieńskie). Moj #niebieskipasek nie jest zadowolony z tego pomysłu, zastanawiam się czy to serio jakiś problem?
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Unikaj.
Komentarz usunięty przez autora
No chyba że jakimś cudem wyjdę za mąż wcześniej, to jak mąż bedzie miał fajne nazwisko to czemu nie XD
Komentarz usunięty przez autora
Kiedyś chciałam zostać przy swoim, później był pomysł na dwuczlonowe, skończyło się na tym, że mam jego nazwisko xD
@felixa: Nie, nie, nie. Polskie prawo dopuszcza nazwisko maksymalnie dwuczłonowe. Gdyby chciała przyjąć nowy człon to musi odrzucić jeden stary.