Aktywne Wpisy
hyperlink +24

RenkaRenkeMyje +394
Wykop już obalał deweloperów, rządy, acta i inne gówna, może czas zrobić mocną afere, żeby rząd wziął się za ograniczenie tych zasranych kundli bez kagańców i agresywnych ras wyprowadzanych na spacery przez właścicieli często mniejszych od nich? Jak nie będziemy wywierać presji to nigdy się nic nie zmieni.
#wykop #polska #psiarze
#wykop #polska #psiarze
źródło: temp_file8443835184365025685
Pobierz

Serious business wykop hurr durr opiniotworczy portal i komentarze.
To głos jak najbardziej poważny,
I nie wiem czemu imputujesz mi, że każdego araba uważam za terrorystę. Jest wielu wśród nich i potencjalnie jeszcze więcej może się zradykalizować. Stąd też mój pogląd, że nie powinno się wpuszczać byle kogo bez papierów i solidnych powodów. Gdzie tu jest
Ostatni akapit to byl tylko przyklad, nie wiem jaki jest twoj stosunek do sprawy, rownie dobrze moglem napisac o puszczaniu samopas psow w lesie.
Z tym, że tutaj należy rozróżnić, bo widzę niektórzy uważają, że jeżeli ktoś nie bierze udziału to automatycznie jest krytyczny i wylewa pomyje na J. Owsiaka - a tak nie jest. Podobnie w drugą stronę. Na szczęście więcej jest
Treść została ukryta...
Masz ty choć odrobinę rozumu i godności człowieka?
Tyle ludzi wołać?!
"Dałeś plusa jednemu mirkowi, to znaczy, że jesteś wośposceptykiem".
O takich szufladkujących ludziach OP mówił...
Poczułeś się lepszy?
źródło: comment_LI2f3WL8zTRRhQuuuAJ2Uhn9tA4p7WgV.jpg
PobierzMam nadzieję, że za rok orkiestra będzie zbierała na kursy czytania ze zrozumieniem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@sorhu:
Zawołał tylko 20 pierwszych osób z każdego komentarza, bo pomarańczki tyle mogą.