Aktywne Wpisy

aa-aa +123
Właśnie w radiu jakiś koleś opowiada że problemem jest to że w Polsce są ściągane ciągle używane samochody i jego rozwiązaniem jest to żeby Polacy przestali kupować używane samochody a zaczęli kupować po prostu samochody nowe z salonu facet jest po prostu genialny tak proste rozwiązanie a tyle ludzi na to nie może wpaść fajnie tu z rana naprawdę ekspertów różnych posłuchać w różnych dziedzinach

Umeraczyk +207

@Czesiek_God_Usopp: Media publiczne sobie włącz, to będziesz mieć spokój od WOŚP.
Nie ma żadnej kampanii. Na Mirko świat się nie kończy. Pozdrawiam ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Nagle licytacje wośp to obrona interesów mieszkańców? Owsiak na złość nie da sprzętu? ( ͡° ͜ʖ ͡°) to już zakrawa o sekciarstwo i szantaż emocjonalny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
http://www.wykop.pl/wpis/21711829/nie-potrzeba-czytac-programow-partii-nie-potrzeba-/
Podaję, bo akurat obserwuję jego wpisy, bo interesują mnie recenzje win. Nie mniej mam inne poglądy na liczne sprawy.
Przypadków takiej mentalności są dziesiątki, tyle, że mam lepsze rzeczy do robienia, niż szukania takiego gówna na wykopie, stąd daje to, na co odpowiedziałem (łatwo mi
Ale nie jestem w temacie, to nie będę tego drążył.