Wpis z mikrobloga

• 2017
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 216
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@humpf: no i ja się pytam człowieku dumny ty jesteś z siebie zdajesz sobie sprawę z tego co robisz?masz ty wogóle rozum i godnośc człowieka?ja nie wiem ale żałosny typek z ciebie ,chyba nie pomyślałes nawet co robisz i kogo obrażasz ,możesz sobie obrażac tych co na to zasłużyli sobie ale nie naszego jurka owsiaka naszego rodaka wielką osobę ,i tak wyjątkowa i ważną bo to nie jest ktoś tam
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@pierre-van-hooijdonk: przeczytaj jeszcze raz, to zauważysz, że ani jednego słowa na temat osoby Owsiaka nie napisałem, a już na pewno nie obraźliwego. Widzę że sporo czasu i przemyśleń poświęciłaś na swój wpis, wmieszałaś w to sporo polityki i przejechałaś się po mnie, pokazując w ten sposób jedynie że więcej sobie dopowiedziałaś niż zrozumiałaś. Jeśli Cię to uspokoi, to wrzuciłem dziś do puszki i nikogo do tego nie zniechęcam.
  • Odpowiedz
@Dziki_Bigos: Może jednak warto popatrzeć z dystansem. Nie chodziło o to, żeby Pani Marszałek oddała swoje włości na licytację, tylko o gadżet - kubek, długopis czy inny duperel. Nie swój, tylko jeden z tych, którymi obdarowują w urzędzie wielu gości czy petentów. A wysmarowała pismo jakby ktoś prosił ją o sfinansowanie lotu w kosmos.
  • Odpowiedz
@kajka666: A czy zapytanie było przesłane bezpośrednio do niej czy do urzędu marszałkowskiego?
Nagle licytacje wośp to obrona interesów mieszkańców? Owsiak na złość nie da sprzętu? ( ͡° ͜ʖ ͡°) to już zakrawa o sekciarstwo i szantaż emocjonalny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@PurpleHaze: @mrwrotek: przykład pierwszy z brzegu — poważny użytkownik, dorosły wyzywa każdego polityka, który ma czelność pokazać się bez serduszka od buców.

http://www.wykop.pl/wpis/21711829/nie-potrzeba-czytac-programow-partii-nie-potrzeba-/

Podaję, bo akurat obserwuję jego wpisy, bo interesują mnie recenzje win. Nie mniej mam inne poglądy na liczne sprawy.
Przypadków takiej mentalności są dziesiątki, tyle, że mam lepsze rzeczy do robienia, niż szukania takiego gówna na wykopie, stąd daje to, na co odpowiedziałem (łatwo mi
  • Odpowiedz
@kajka666: Jeżeli zapytanie nie było prywatne, to dlaczego odpowiedź odmowna miałaby być prywatna? I dlaczego osoba prywatna ma dysponować nie swoim mieniem? Odmowa jest taka, jaka być powinna według prawa.

Ale nie jestem w temacie, to nie będę tego drążył.
  • Odpowiedz