@nie_jem_grzybow: Nikomu nie przeszkadzam, wręcz przeciwnie. Uważam że trzeba pomagać. Nie czytaj całości, przeczytaj ostatnie 6 zdań zamiast szufladkować mnie jak podludzie o których piszę.
@blubi_su: no to ode mnie będzie dwa razy, dzięki :) Nie mam nic przeciwko wośp, jedynie krew mnie zalewa jak widzę tę negatywną kampanię wokół tego, wpędzanie ludzi w poczucie winy, brak poszanowania dla ich decyzji i narzucanie im co jest słuszne zamiast przekonania ich do tego. Niestety sporo ludzi myśli, że w ten sposób pomaga akcji.
@cevilo: jak do tego doszedłeś? xD ja krytykuję ludzi którzy według mnie szkodzą wośpowi a uznany zostałem za wściekłego antyowsiaka w dodatku z pisu. Wykop nie przestaje zaskakiwać, za to was uwielbiam :*
@humpf nie wiem, nigdy nie dałem ani 1zł na wośp, mam w------e. Nie wiem też czym ty się tak emocjonujesz. Nie chcesz to nie dawaj, a innym pozwól robić co zechcą.
@humpf: dalej nawet nie czytam. Nie musisz dawać. Daj ludziom pomagać i nie przeszkadzaj.
Ale on nie przeszkadza.
Komentarz usunięty przez moderatora
@cevilo a Ciebie kolego zapraszam na moją listę pokomonów za chamowaty sposób prowadzenia dyskusji, miłego dnia
Komentarz usunięty przez moderatora
@humpf: zgadzam się w 100%