Wpis z mikrobloga

@proxna: Do celów szkoleniowych to ok, ale do grania to nie bardzo.
Dwie rzeczy:
- paczka w 95% na wysokości właściwej półki, ale zalicza błąd.
- tych z dołu nie idzie zrobić, za mało czasu na reakcję, a tu jeszcze górne uciekają.
  • Odpowiedz
@proxna: paczki na dole mają za mały czas reakcji więc może dwa rzędy zamiast trzech. Albo przesunąć ekran wyżej bo niepotrzebne rzeczy zajmują za dużo powierzchni ekranu . Sterowanie zbyt skomplikowane, powinny być po prostu tapniecie, bo przeciągnięcie za dużo czasu zajmuje a paczki są za szybkie. Żeby nie utrudniać wystarczylby jeden rząd w pionie. No i lepsze oznaczenie np cale paczki w danym kolorze, bo trzeba szukać tego małego
  • Odpowiedz
@proxna: Grafika jest skromna. Nie zniechęca Cię do wydania gry? Interesuje mnie to bo wkrótce mam zamiar wydać grę. A słabo radzę sobie z grafiką:(
  • Odpowiedz
@LeD7 Gdyby tak było to bym nie wydawał tej gry. Wiem że jestem grafikiem 2/10(chyba ludzik mi tylko wyszedł) ale gdybym się zniechęcał z powodu wątpliwego talentu to potem za kilka lat mógłbym żałować tego, że nie skorzystałem z okazji. Po prostu rób swoje i publikuj chodźby było brzydkie jak noc. Pełno jest gierek które zdobyły popularność mimo że pięknie nie wyglądają.
@Centuri0n teraz już wiadomości mam włączone
  • Odpowiedz