Aktywne Wpisy
#programista15k #programista25k #pracbaza #pracait #kryzysit #korposwiat #finanse #zarobki #pieniazki #inwestycje #gielda #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- szeregowa senior
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- szeregowa senior
Jarek_P +625
Pół roku temu pisałem tutaj o tym, jak to kupiłem sobie przewody zasilające nie na aliexpress, tylko od polskiego dystrybutora, sprzedającego legalnie. W skrócie: kupiony przewód komputerowy mający według opisu wytrzymywać 16A miał w sobie dwa cieniutkie druciki z miedziowanego żelaza i brak przewodu ochronnego, jego używanie zaś było realnym jechaniem po bandzie w zakresie zagrożenia zarówno porażeniem, jak i pożarowego.
Obiecałem wtedy że nie odpuszczę, pociągnę sprawę dalej. I cóż... pociągnąłem.
Obiecałem wtedy że nie odpuszczę, pociągnę sprawę dalej. I cóż... pociągnąłem.
Mały komunikat a zarazem trochę #chwalesie !
Chcemy Wam oficjalnie zaprezentować nasze oficjalne logo, które będzie towarzyszyć nam podczas #slaskiewykopparty, które odbędzie się już za 3 tygodnie, 23.07.2016rw Katowicachw "Drzwi Zwane Koniem" @Drzwi_zwane_koniem !
________________________________________________________________________________________________
Z tego miejsca chciałbym serdecznie podziękować oraz pozdrowić naszego kolejnego sponsora a mianowicie @xyz23, która poświęciła dla nas swój czas oraz chęci i wykonała ów logo, które możemy podziwiać i być z Niego dumni!
_______________________________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________________________
Tutaj również chciałbym przypomnieć o tym, że na samym party będą organizowane różne konkursy. Wśród nich będzie zorganizowany konkurs na najlepsze pirackie przebranie!
Zasady są proste! Każdy kto na party przyjdzie w stroju prawdziwego morskiego wilka( może to być pirat, majtek okrętowy, marynarz, kapitan czy kapitanka!) automatycznie bierze udział w walce o najprawdziwszy piracki skarb!
Więc zakladajcie swe sztuczne nogi(elo @MiszczJoda), zapuszczajcie brody i przykręcajcie swe haki zamiast rąk! Do abordażu!
Skarbem tym jest piracki kufer pełen różnych kapitalnych nagród! ;> Śmiało mogę powiedzieć, że jest o co walczyć.
Zwycięzce wybierze zacne jury, w którym zasiadać będą przedstawicielie sponsorów - czyli m.in @Browin, @SOLGAZ , @Bezoka oraz paru innych zacnych ludzi!
Także starajcie się, bo jest o co walczyć! Arrrr!
________________________________________________________________________________________________
Strona internetowa: http://slaskiewykopparty.pl/
Zapisy: http://wykoevent.pl/event/47
_________________________________________________________________________________________________
Spam tagami:
#slaskiewykopparty #slaskiewykoppiwo #slask #katowice #poznan #piwowpoznaniu #wroclaw #wroclawskiewykoppiwo #wroclawskiewykopparty #warszawa #wykopiwowarszawa #zielonagora #trojmiasto #gdansk #sopot #pijzwykopem #wadowice #sautepoleca
Komentarz usunięty przez autora
@MajsterTS: dopisz się - zresztą i tak wiesz :D a najlepiej to się do eventu dopisać ;p
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
! @gorzka @piciek @Taiffun @jrider @kamdz @gwiezdna @flager @BRyba @damiinho @falkor81 @FurtaS @gopix @John112 @kanapeczka_z_kanapa @kessubuk @koko_jest_spoko @kromkas @ludzik @maciejkiner @mieffer
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
! @gorzka @Aerials @Kura_Wasylisa @AndrewSzusty @Annerice @ukruszonykubek @banex @grooles @bezrobotnyksiadz @biadolique @bloodymarry @blubi_su @bykubyk @Kajetan8 @charmingman @Clermont @cofko @legendowsky @D3lt4 @daj_pan_spokoj @Dariel @